FOTBAL  »  NATIONALA  »  DILEMĂ

Giovanni Becali i-a făcut echipa lui Rădoi: „Nu pot înțelege ce caută Man acum la naționala mare”

Ioan Becali (68 de ani) spune că Mirel Rădoi (39 de ani) ar fi trebuit să se bazeze pe jucătorii care au făcut performanță la campionatul european de tineret din 2019.
Ioan Becali (68 de ani) spune că Mirel Rădoi (39 de ani) ar fi trebuit să se bazeze pe jucătorii care au făcut performanță la campionatul european de tineret din 2019.

Articol de GSP - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 21:42 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 22:13

Ioan Becali (68 de ani) spune că Mirel Rădoi (39 de ani) ar fi trebuit să se bazeze pe jucătorii care au făcut performanță la campionatul european de tineret din 2019. 

  • Programul naționalei în luna noiembrie:
    15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională” București, Pro TV
    18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast, Pro TV

„La echipa națională a ajuns cine a vrut și cine nu, de la toate echipele posibile. Nu am păstrat un nucleu din generația care a ajuns în semifinale la Euro 2019. Îl țineam pe Tătărușanu, pe Chiricheș, pe Alibec... Mai departe îl aveam pe Manea fundaș dreapta, pe Ștefan de la Sepsi în stânga, pe Nedelcearu. Ianis Hagi, Cicâldău, ar fi trebuit să joace meci de meci. Răzvan Marin nu e jucător?”, a declarat Giovanni Becali la TV Telekom Sport. 

Studiu de caz: Dennis Man

Giovanni Becali nu înțelege de ce Mirel Rădoi l-a convocat pe Dennis Man la echipa mare, deși naționala de tineret are meci decisiv pentru calificarea la Euro 2021, împotriva Danemarcei U21. 

„Eu nu înțeleg! Ce să mai spun? Acum, când mai avem o speranță cu U21, când calificarea e la poartă, noi de ce nu îl ținem și pe Man la U21? Nu îl înțeleg nici pe Rădoi, nici Federația... Știu din surse proprii că Man a vrut să meargă la echipa lui Mutu, iar Adi l-a vrut. Vă spun eu asta! Dacă trebuia chemat, Man trebuia chemat atunci, la meciurile cu miză. Nu l-a chemat că a avut coronavirus... Dacă la Steaua a jucat, nu putea juca cu Norvegia și Austria?”, a comentat Giovanni. 

Eu am o părere foarte bună despre Mirel Rădoi. Ca om are nota 10, ca jucător 9 și jumătate, ca antrenor 7-8. Dar asta cu Man nu o înțeleg
- Giovanni Becali

VIDEO. EXCLUSIV Giovanni Becali, dezvăluiri incredibile cu președintele Barcelonei: "Am venit de pe stradă, iar la Barcelona erau vrăjeli pe care eu le-aveam fumate"

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

Victor Pițurcă, cerut înapoi pe banca României: „Jocul a fost dezastruos! Nu-mi place nimic la Rădoi”

VIDEO EXCLUSIV Victoria cu Belarus, sub lupa fostului selecționer Cosmin Contra: „Asta ne lipsește. Jucătorului român nu îi place”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (66)
22cea
22cea  •  13 Noiembrie 2020, 17:00

Ascultati-l ba , asta a fost selectionerul Romaniei de la Revolutie incoace :)))

alex_777
alex_777  •  13 Noiembrie 2020, 10:51

... ce tot face-ti reportaje cu infractori???

bulan
bulan  •  13 Noiembrie 2020, 10:44

Ii pica invartelile. Mafiot de doi bani.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează