FOTBAL  »  NATIONALA  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN ITALIA

EURO 2019 // FOTO+VIDEO Denis Drăguș a părăsit cantonamentul U21! Mesajul fotbalistului la plecare

Denis Drăguș a părăsit cantonamentul echipei naționale de tineret, din cauza unei accidentări // Foto: Raed Krishan +5   FOTO
Denis Drăguș a părăsit cantonamentul echipei naționale de tineret, din cauza unei accidentări // Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat duminica, 16 iunie 2019 11:40

Denis Drăguș, accidentat, a părăsit azi, în jurul orei 12:00, cantonamentul echipei naționale de la Forli și se va întoarce în țară.

  • Au mai rămas 2 zile până la debutul României U21 la EURO 2019. Marți jucăm împotriva Croației;
  • Reporterii Vlad Nedelea și Răzvan Luțac, fotoreporterul Raed Krishan și operatorul Cosmin Nistor sunt în cantonamentul României U21 din Italia, de unde oferă cele mai noi informații înainte EURO 2019.

 

 

Fotbalistul de la Viitorul Constanța ratează astfel Campionatul European. Ceea ce a fost la început doar o durere ușoară la călcâi s-a intensificat pe parcurs, iar apoi a venit diagnosticul: fractură trabeculară de calcaneu, adică 10-12 zile de pauză.

„Regret enorm că trebuie să părăsesc acum acest grup. Din păcate, avem parte și de momente precum acestea în viață. Nu este o accidentare gravă, dar e nevoie de repaus pentru 10-12 zile. Așa a fost să fie, voi deveni și mai puternic! Rămân cu inima alături de băieți, le urez succes și le țin pumnii”, a fost mesajul lui Drăguș la plecare.

 

 

A venit Grigore

Stafful echipei naționale a anunțat UEFA și l-a înlocuit pe Denis Drăguș cu Ricardo Grigore, singurul fotbalist aflat la EURO din lotul lui Dinamo. Stoperul a sosit aseară la Forli, iar azi va efectua primul antrenament alături de colegi.

„La 19 ani ai fost titularul României la seniori într-un meci cu Serbia la Belgrad. La startul Euro 2020 încă nu vei avea 21 împliniți! Suferim ÎMPREUNĂ și luptăm ÎMPREUNĂ. Pentru ca la final să ne bucurăm ÎMPREUNĂ!”
Mesajul FRF pentru Denis Drăguș

VEZI ȘI:

Fotbaliști sau fotomodele? „Tricolorii” U21 au impresionat cu aparițiile lor » Alexandru Cicâldău este noul „briliant”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
zagna
zagna  •  16 Iunie 2019, 14:10

Bai nesatuilor, nu pot sa vad pozele din cauza reclamelor voastre ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează