FOTBAL  »  NATIONALA  »  PLAY-OFF, SEMIFINALĂ / ISLANDA - ROMÂNIA

EURO 2020 // Islanda ia măsuri înaintea meciului cu România pentru a proteja gazonul de îngheț! Acum e sub zăpadă! „Tricolorii” au interzis!

Articol de - Publicat marti, 28 ianuarie 2020 16:10

Kristinn Jóhannsson, cel care se ocupă de suprafața de joc la Reykjavík, anunță că va fi montat un balon deasupra terenului cu trei săptămâni înaintea meciului. Dar, foarte probabil, ”tricolorii” nu vor putea face antrenamentul oficial pe „Laugardalsvöllur”.

  • Islanda - România se joacă pe 26 martie, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV.

Mai sunt două luni până la meci și, după ce am văzut „Laugardalsvöllur” plin de bălți, acoperit de gheață sau de zăpadă, nu avem siguranța că, pe 26 martie, „tricolorii” vor juca pe un teren acceptabil semifinala play-off-ului pentru Euro 2020. Dar islandezii susțin că totul e sub control.

Într-un interviu pentru presa locală, cel care se ocupă de gazonul arenei naționale din Reykjavík dezvăluie că va fi montat un balon cu aer cald deasupra suprafeței de joc cu trei săptămâni înaintea partidei. Și va fi protejat astfel de îngheț. „Trei săptămâni este suficient”, e convins Kristinn Jóhannsson.

„Situația este bună față de cum era la începutul iernii. Terenul a fost curățat complet și arăta mulțumitor. Apoi, a nins iar. Totul e conform planului”, a declarat islandezul, susținând că „UEFA monitorizează foarte atent tot ce se întâmplă aici și specialiștii săi vor veni la Reykjavík la jumătatea lunii viitoare pentru a inspecta arena. Le trimitem toate informațiile de care au nevoie”.

O singură problemă. Mare. Pentru a ne afecta gazonul, foarte probabil, antrenamentul oficial nu va fi făcut pe „Laugardalsvöllur”. Și Jóhannsson spune: „Românii știu și ei deja despre acest lucru”. 

Citește și: 

ROMÂNIA - ISLANDA // VIDEO Fjoluson, adversarul „tricolorilor” de la baraj: „Nu am auzit de niciun fotbalist român. Aaa, doar de Mutu și Hagi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
103798407052226
 •  28 Ianuarie 2020, 18:17

din cate imi amintesc piturca a ales terenul din constanta special pt meciul cu olanda si chir am castifgat ! e de asteptat ca irlandezii sa procedeze la fel si sa avem parte de un teren greu in care echipa noastra mai tehnica sa nu-si poata impune jocul combinativ ! daca va fi un meci fizic vom pierde ! burleanu trebuie sa solicite cele mai bune conditii la ora meciului ! cu credinte,vpm invinge !

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  28 Ianuarie 2020, 16:43

Mai ziaristilor e posibil sa l puneti in fotografie pe cel mai slab jucator ? Cel care a nenorocit calificarea ? Tranvaiul 32 . ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează