NATIONALA  ·  EURO 2020

ROMÂNIA - ISLANDA // VIDEO Fjoluson, adversarul „tricolorilor” de la baraj: „Nu am auzit de niciun fotbalist român. Aaa, doar de Mutu și Hagi”

Articol de - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 18:43

Jon Gudni Fjoluson (30 de ani), adversarul „tricolorilor” din martie din Islanda, a dezvăluit că și islandezii sunt îngrijorați de gazonul de la Reykjavik. 

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională” și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

Dinamoviștii s-au confruntat aseară cu un viitor adversar al tricolorilor în drumul spre Euro 2020, islandezul Jon Gudni Fjoluson, dar și alți doi rivali, suedezii Markus Berg și Kristoffer Olsson, atacantul chiar marcând în poarta românilor. Olufson a fost foarte non-șalant aseară și-a recunoscut că nu știe pe nimeni dintre cei cu care se va confrunta la finele lunii martie! Bine că a auzit de Hagi și de Mutu. Și, da, pozele cu terenul groaznic de la Reykyavik sunt cât se poate de reale, și nordicii sunt îngrijorați. 

Jon Gudni Fjoluson: „Noi suntem favoriți acasă”

„A fost primul meu contact cu fotbalul românesc, pot spune că aveți un fotbal bun, din ceea ce am văzut că joacă Dinamo. Pentru mine, pentru țara mea, va fi un meci capital contra României. Până acum, n-am auzit de niciun jucător internațional român, serios. Chiar nu știu pe nimeni. Aaa, am auzit de Hagi, de Mutu, dar pe cei de acum nu-i cunosc deloc.

Îl mai știu pe Andrei Ivan, că mi-a fost coleg la Krasnodar, era un băiat amuzant și un jucător bun. Eu cred că noi, islandezii, suntem favoriți, fiindcă jucăm acasă. Vom avea publicul de partea noastră. Terenul s-ar putea să fie tare prost la Reykjavik, vor fi probleme mari chiar și pentru noi. Nu ne convine, dar sper că va fi gazon OK la meci”, a declarat Fjoluson. 

„Eu zic că România are propria șansă cu Islanda, va fi un duel open, dar nordicii sunt favoriți fiindcă joacă acasă. Islandezii ar trebui să se teamă un pic”
- Markus Berg, atacant Krasnodar 

„Am făcut meciuri mari cu România și-am avut noroc la acel 2-0 pe Național Arena. Sunt fericit că am marcat, mai ales că respect mult echipa voastră națională. Krasnodar a avut acum primul amical, dar Dinamo București chiar e o echipă bună” 
- Markus Berg, atacant Krasnodar

Vezi și:Din ce face bani noul iubit al Andreei Bălan. E putred de bogat
Libertatea
Comentarii (3)
sibman  •  23 Ianuarie 2020, 09:10

Nu-i bai, nici noi n-am auzit de voi.

steaua.libera  •  23 Ianuarie 2020, 08:08

Ii batem crunt pe islandezi, le ascundem mingea. Tineti minte.

bumix  •  22 Ianuarie 2020, 20:59

PAI CE IVAN E FOTBALIST???

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Cupa României
FCSB - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Manchester City - Newcastle
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Genoa - Napoli
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
Fiorentina - Cagliari
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
20:30 Fotbal, La Liga
Getafe - Villareal
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Brighton - Liverpool
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Roma - Parma
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:45 Fotbal, Serie A
Atalanta - Sampdoria
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
23:00 Fotbal, La Liga
Barcelona - Espanyol
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1