FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

EXCLUSIV Acuze grave la un an de la alegerile de la FRF: „Lupescu a pierdut alegerile pentru că n-a dat bani! S-au dat milioane de euro cu o seară înainte”

Ionuț Lupescu a pierdut categoric alegerile în fața lui Răzvan Burleanu
Ionuț Lupescu a pierdut categoric alegerile în fața lui Răzvan Burleanu

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2019 09:25

Florin Prunea, 50 de ani, a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, moderată de Costin Ștucan. Fostul goalkeeper, un apropiat al lui Ionuț Lupescu, a reaprins discuțiile despre alegerile FRF de anul trecut, câștigate categoric de Răzvan Burleanu în fața „Kaiserului”. 

„Lupescu a pierdut alegerile pentru că n-a vrut să dea bani! FRF și Burleanu au cheltuit mulți bani, chiar și cu o seară înainte de algeri. S-au dat mulți bani la RIN cu o seară înainte, s-au dat milioane de euro!

Voturile s-au cumpărat pe bani. S-au dat și bani în mod personal. De asta a pierdut Lupescu alegerile, pentru că a avut o campanie corectă”, a spus Florin Prunea, la GSP Live

Rezultate alegeri FRF 2018

  • Răzvan Burleanu - 168 de voturi
  • Ionuț Lupescu - 78 de voturi
  • Marcel Pușcaș - 8 voturi
  • Ilie Drăgan - 0 voturi

Vezi și: EURO 2020 // 15 zile până la Suedia - România » Aceasta este prima pe care FRF o propune „tricolorilor” la fiecare meci din preliminarii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
ray51
ray51  •  11 Martie 2019, 09:40

Milioane de euro??? De unde atatea milioane si de la cine? Burleanu era un functionaras scapatat ... Draga Pruneo, vorbesti doar sa te auzi.

adriann_
adriann_  •  08 Martie 2019, 20:48
Postat de nuaicuce pe 08 Martie 2019, 16:13

Bai hadriane....daca ar fi pe iq asa cum zici, niciun pesedist n ar trece pragul. Deci tu n ai avea drept de vot. Nu judeca tu, ca nu esti in masura. Esti destept exact cat tibilache cu iq33. Scuteste ne, red!

Prostele, pana una-alta eu am argumente concrete, tu ai sloganuri si insulte. Stai jos, nota 1. In sistemul de vot bazat pe iq tu nu ai face parte din corpul electoral.

nuaicuce
nuaicuce  •  08 Martie 2019, 18:17
Postat de mosvasile pe 08 Martie 2019, 17:30

Ghici ghicitoarea mea!Pe Burleanu-din Bacaul unde a copilarit Basescu-l-au "inventa"serviciile,iar ele inca il tin in brate!

Mos vine ca o prescurtare ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează