Comentarii (8)
marcelclujnapoca  •  16 Iulie 2020, 10:38

Hagi va fi urmatorul antrenor ! Le va sti pretinde jucatorilor ! Radoi doar a valorificat munca lui Hagi ! Hagi seamana Fotbal ...altii culeg roadele ! Multumim Hagi !

Razvan Claudiu  •  16 Iulie 2020, 10:06

E simplu generale. Radoi e antrenor si a demonstrat, Hagi nu. Radoi a calificat si a dus pana in semifinala unui campionat european o nationala a Romaniei, char daca de tineret. Hagi s-a facut de ras si a pierdut un baraj cu uriasa echipa a Sloveniei.

dubluv  •  16 Iulie 2020, 08:41

*** Iordanescu: cica de ce sa nu ne gandim la Mircea Lucescu sau Ienei? Pai Lucescu a antrenat ultima data nationala Turciei si nu stiau oamenii aia cum sa scape de el... iar dnul Ienei.. sa-i dea Dumnezeu sanatate, dar in niciun caz nu mai poate antrena la varsta sa. Cat despre Hagi.. a fost depasit in campionat de Croitoru. Asa ca mai bine il punem selectioner pe Croitoru, decat pe Hagi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosul_pafnutie  •  16 Iulie 2020, 08:31

Domnu Iordanescu!Discutia se invarte in jurul intrebarii... cum ar fi fost mai bine...pentru GG!Ca pentru nationala... Cu oricare din ei ar fi fost rau!De ce?Pentru ca Mirel e... finu Mirel,iar Hagi e...nasu Dzica!Hm!Nasul e nas si ii datorezi respect,dar cu finuu...El iti datoreaza respect!Adica lu GG,nu nationalei!Uite d-aia nu a ajuns Hagi selectioner!Si a ajuns finu Mirel,cu toate ca nu are brevet-ca sa zic asa!

Christian Ciuca  •  15 Iulie 2020, 22:30

de acord 100%, sa vina Hagi, sa vina Gicuta acum inaintea barajului, cu el mergem floare-la-ureche, e revansa lui pentru acel baraj pierdut aiurea pe nedrept, psihologic ii mincam, ii tavalim, Hagi face echipa brici.

pma77  •  15 Iulie 2020, 21:51

Gicuta a mai antrenat odata nationala si s-a facut de cacao,Galatasaray i-a dat doua sanse si i-a lasat la retrogradare :)

elgabri  •  15 Iulie 2020, 21:47

Blatistul ar fi cel mai potrivit la nationala pt ca el e obisnuit cu echipe mici in Europa

gicab  •  15 Iulie 2020, 21:37

Așteptăm acum și părerea lui mitica sa vedem cine e mai bun de naționala...

Comentează