FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Atac la Daum! Selecționerul e criticat de un fost golgeter al României: "Nea Piți e peste neamț cu 5 clase"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2017 18:12

Gigel Bucur, omul care a marcat 4 goluri în cele 26 de meciuri în tricoul echipei naționale, a acordat un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Fostul golgeter al Ligii 1 consideră că actualul selecționer Christoph Daum e mult sub Victor Pițurcă în ceea ce privește calitatea pe banca tehnică.

- Cum vezi echipa națională?
- Comparativ cu alți ani în care prima reprezentativă a fost peste campionat, ca rezultate, nu cu mult, dar peste, nu știu dacă mai este astfel, acum. Naționala a început slăbuț campania din preliminariile Mondialului. Înțeleg că echipele sunt de valori apropiate în grupă, dar mi-a rămas un gust amar după eșecul cu Polonia. Știam ce pot adversarii, dar Polonia nu e Germania, Italia sau Franța. Înainte, ne luptam de la egal la egal cu astfel de adversari, acum, nu mai avem nicio șansă. A scăzut nivelul la națională.

- De numirea neamțului Christoph Daum ce zici?
- Nu mai pricep nimic. Mulți zic că ne pregătim de Campionatul European din 2020. Înseamnă că pierdem timpul sau batem pasul pe loc. Acum, aveam o grupă accesibilă. Cred că era mai indicat un antrenor român drept selecționer, știa mentalitatea românilor, știa campionatul, tot. Nu-l văd pe Daum mai bun decât pe Pițurcă, niciodată! Nea Piți e peste neamț cu 5 clase. Și am mai auzit o chestie: că germanul nu poate face minuni. Păi, dacă l-ai adus, inițial, pentru campania asta din preliminarii, el ar fi trebuit să facă minuni.

- E greu totuși, ca antrenor, să faci minuni cu niște oameni pe care nu-i cunoști, nu crezi?
- Așa e, eu înțeleg. Dar dacă l-ai adus doar pentru 2018, atunci și tu, ca federație, și tu, ca selecționer, îți asumi ideea unei minuni. OK, nu poți să le faci, te plătim puțin! Doar dacă faci minunile îți iei bani mulți. Așa, ce faci, pleci cu buzunarele pline și mai ratăm o calificare!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
dudulici
dudulici  •  07 Ianuarie 2017, 07:39

Rectificare! A aparut gresit ca i-as fi raspuns lui @flaviu79.Baiatu' a scris foarte bine acolo,ce a scris.Sa fie sanatos!Probabil a fost vina mea!Scuze flaviule! Eu m-am luat de comentariul incalificabil al unui postac de scursura:@ion.ionescu,unul din cei ce fac rusine suporterilor romani!

dudulici
dudulici  •  07 Ianuarie 2017, 07:32
Postat de flaviu79 pe 06 Ianuarie 2017, 22:31

Pitzi era mult mai bun... la table, rummy, la trisat la poker.

Ioane!*** ***!Ma bucur insa ca nu esti!Si ma mai bucur si ca esti inteligent si foarte cunoscator in ale fotbalului!La antrenori esti doctor!L-ai dibuit pe neamt ca nu are habar de fotbal!Drogatul naibii! Fii sincer...esti melancolic dupa vremurile bune ale cooperativei Sandu-Dragomir!Cu antrenori adevarati,de talie mondiala,Piturca,mare antrenor pe la multe Nationale si cluburi de prima mana din Europa si "baiatu' lu' tata Lucescu",antrenor celebru cu un CV de invidiat!Nu ti-e rusine sa comentezi aici?!Pun pariu ca tu sau tactu' ati fost secretari de partid(comunist ba,nu din astea de acum,***!).***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  07 Ianuarie 2017, 02:34

L-aţi văzut mai mic şi aţi tăbărât pe el...Dacă vreunul din voi s-ar trezi în aceeaşi situaţie ar pune placa aia cu dreptul la opinie, cu libertatea cuvântului şi democraţia. Diferenţa este că "piticul" ăsta (1,71 m) a jucat în Naţională, a fost cumpărat de Kuban cu 1,8 mil. dol. şi l-a avut antrenor pe Piţurcă 5 ani, deci îl cunoaşte foarte bine. După voi, orice neamţ, chiar dacă n-a antrenat vreo Naţională şi nici ani mulţi e mai bun ca un român iar dacă s-a drogat e respectabil faţă de un român care joacă barbut sau poker !!! Deocamdată, evreul Daum n-a reuşit să învingă Muntenegru şi Kazahstan şi ne-a umilit cu Polonia tocmai prin incompetenţa sa, subliniată de cei care se mai şi pricep la fotbal şi nu au suflet de slugă...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează