FOTBAL  »  NATIONALA  »  ÎNTÂLNIRE

EXCLUSIV Daniel Timofte a refuzat azi întâlnirea cu Patrick Bonner » Cum a reacționat fostul portar al Irlandei

Penalty-ul executat de Daniel Timofte și apărat de Patrick Bonner
Penalty-ul executat de Daniel Timofte și apărat de Patrick Bonner

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2019 19:00

Patrick Bonner (58 de ani), cunoscutul portar al Irlandei din 1990, a fost prezent astăzi la Mogoșoaia la un curs pentru antrenorii de portari, organizat de FRF și UEFA. (Detalii AICI)

Bonner și Daniel Timofte, protagoniștii fazei din meciul Irlanda - România, din optimile Campionatului Mondial din 1990, când portarul a apărat penalty-ul românului, se puteau întâlni azi.

Reprezentații Școlii de Antrenori l-au contactat pe Daniel Timofte pentru ca acesta să se întâlnească azi cu Bonner, dar fostul internațional a refuzat. Din 1990 până acum, cei doi nu s-a mai întâlnit niciodată, dar au avut un dialog la un post de radio britanic.

E un moment foarte dificil din cariera mea. Nu îmi place să îmi aduc aminte despre asta”, spus Daniel Timofte.

„Timofte a devenit o persoană foarte cunoscută în Irlanda. Toată lumea îl ştie pentru că a rata acel penalty.” Patrick Bonner

Bonner: „Mi-ar plăcea să îl revăd”

Bonner a vorbit pentru GSP.RO despre Daniel Timofte și a spus că și-ar fi dorit să îl revadă.

„Nu știam că ar fi urmat să vină, dar îl înțeleg dacă a refuzat. În fotbal sunt și momente grele. Am greșit și eu la Cupa Mondială din 1994 și știu cum e.
Mi-ar plăcea oricând să îl revăd. E clar că pentru el a fost dificil, dar suntem amândoi oameni în vârstă. Mi-ar fi plăcut să-l văd. Aș fi făcut asta dacă eram în locul lui”, declarat Patrick Bonner pentru GSP.RO.

Barca „Timofte”

După Mondialul din 1990, Bonner s-a , s-a plimbat în propria ambarcațiune denumită "Timofte", după numele românului care l-a făcut celebru. "În iarna dinaintea turneului final, cumpărasem cu vreo 5.000 de pounds o mică barcă de lemn și i-am rugat pe câțiva prieteni să se ocupe de renovarea ei pentru a o putea folosi la plimbări sau la pescuit. Întâmplarea a făcut s-o termine chiar în orele dinaintea meciului cu România", declara Bonner.

„Treptele de la barul meu din Petroșani, intitulat «Penalty», să le numesc «Bonner» și să calc pe ele! Nu mi-a căzut bine inițiativa lui Bonner, dar asta-i viața!” Daniel Timofte

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  06 Martie 2019, 07:21

Eu nu-mi amintesc ca presa sa-l fi criticat in mod special pe Timofte, dar intr-adevar s-a ales praful de cariera lui, Petrescu si Belodedici in schimb au avut multe realizari ca fotbalisti, care au ascuns acele ratari din '94.

tipsy
tipsy  •  06 Martie 2019, 05:40

asta a jucat 500 meciuri la celtic, dar "l a facut celebru" timofte :))

2555271684502897
Mihu Emil  •  05 Martie 2019, 23:37

Ce sa mai spun de tacticat de *** a lui Jenei si nu Iordanescu,cum spunea un antevorbitor!Joc la asteptare,fara utilizarea unui varf de talie(Camataru!),la fel ca Iordanescu in 1994 la meciul cu Suedia!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează