Comentarii (34)

Andrei Ionescu  •  12 Februarie 2020, 10:09

Niște *** in jurul unui *** care e o secatura de om,acest BURLEANU. E tare in clanta si plin de siretenie! Nu are rușine secatura!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deusdat  •  29 Ianuarie 2020, 22:40

Păi nu mai înțeleg. Parcă GSP s-a tot lăudat ani de zile că a contribuit decisiv la demascarea și pedepsirea exemplară a infractorilor din Dosarul Transferurilor. Și acum penalul Popescu a redevenit o mare personalitate a fotbalului etc.? Penalii Becali dau interviuri și declarații în GSP? Iar oamenii noi, tineri, curați, europeni care le-au luat locul în uralele publicului cinstit sunt niște incompetenți roși de invidie și niște intriganți politico-judiciari? Hm...

romulus65  •  29 Ianuarie 2020, 21:46
Postat de kamouniyak pe 29 Ianuarie 2020, 16:10

Nu-i vorba ca e al nostru. Dar decat fosti fotbaliati care vor sa fie "pe viata" in fotbal, il prefer pe un tanar cu studii universitare facute pe bune si priceput la ce trebuie facut intr-o Federatie (ca a facut treaba buna la forbalul in sala)

Este atat de priceput incat FRF merge pe pierdere in fiecare an.

4don  •  29 Ianuarie 2020, 19:37

Baciu...e un escroc deghizat,care se mai crede și deștept

kamouniyak  •  29 Ianuarie 2020, 16:10
Postat de Gabriel Topai pe 29 Ianuarie 2020, 01:23

Sa fiti sanatosi acuma cu Burleanul vostru, ***

Nu-i vorba ca e al nostru. Dar decat fosti fotbaliati care vor sa fie "pe viata" in fotbal, il prefer pe un tanar cu studii universitare facute pe bune si priceput la ce trebuie facut intr-o Federatie (ca a facut treaba buna la forbalul in sala)

portardelegenda  •  29 Ianuarie 2020, 16:00
Postat de Sorin Dumitrache pe 29 Ianuarie 2020, 00:48

Bai, ati uitat ca marele baci nu platea taxe si ipozite si ca a fost condamnat pt evaziune fiscala? Cum sa ne afisam cu unul ca asta...unde este scara de valori dlor de la gsp? Ce tot il plangeti pe Popescu...era milionar dar incerca sa faca ce au facut si altii...eh, uite ca nu ia mers si a facut puscarie! Cum sa ne reprezinte un puscarias?!!

Ai zis bine .Facea ce au facut si altii . Si l-au luat doar pe el . Adica pe româneste ,,l-au facut" ca dupa aia se baga in politica si era periculos ca nu raspundea la comenzi. Hai ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

portardelegenda  •  29 Ianuarie 2020, 15:56
Postat de Geani Muraru pe 29 Ianuarie 2020, 09:00

Puscariasul nu are cum sa fie subiectiv? Ca doar nu a intrat la parnaie chipurile din vina lui Burleanu cum considera el .

Ba tu esti Giani din Fierbinti ? (ca dupa cum gandesti tu esti) Dupa mintea ta Messi si Ronaldo(ambii cu evaziune fiscala demonstrata juridic) trebuiau sa faca puscarie. Daca ai avea mai mult de 2 neuroni zgribuliți ti-ai da singur seama ca obiectivul fiscului este sa RECUPEREZE BANII NU SA BAGE OAMENII LA PUSCARIE. La Popescu a fost mânarie pe fața orice prost si-a dat seama . Mai putin tu

Dan Miclea  •  29 Ianuarie 2020, 12:27

Gazetă sexistă cu femei dezbrăcate. Cititorii NU cer asa ceva. Este doar obsesia sexuală a unor gazetari.

paul801  •  29 Ianuarie 2020, 12:05

cand iti intra un hot dovedit in casa, e normal sa stai cu ochii pe el :))))

cornelconasu  •  29 Ianuarie 2020, 10:47
Postat de cornelconasu pe 29 Ianuarie 2020, 10:43

Ai uitat să enumerați și ...argumentele pentru care Gică Popescu nu mai are credibilitate și chiar nu știu ce caută pe poziția aia un fost condamnat care a prejudiciat fotbalul românesc ! ( și nu e vorba doar de evaziune cum cred unii ) ! Când spui .....”nu faceţi aprecieri după un *** de poză...”, jignești grav persoanele implicate, cum vrei să fii primit în cercul respectiv cu aplauze ?! Voi presa hagisto-becaliană tot îi spălați și apretați pe ăștia doar să vă lase să vă gudurați pe lângă ei pentru că nu aveți verticalitate profesională să spuneți lucrurilor pe nume ! Degeaba , caracterul lor ***, iese în față de fiecare dată !!!

Păi moderați un cuvânt preluat cu ghilimele din articolul vostru ??!!! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Comentează