FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECIZIE

EXCLUSIV Gabriel Bodescu, trimis la Comisia de Disciplină după scandalul de pe Whatsapp cu Justin Ștefan!

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2017 21:56

Ieșirea necontrolată a lui Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al FRF, cel care i-a trimis mai multe mesaje suburbane oficialului LPF Justin Ștefan, nu a rămas nepedepsită. 

În urma unui referat întocmit de președintele Răzvan Burleanu, secretarul general al FRF Radu Vișan a fost sesizat, luând hotărârea de a-l trimite pe Gabriel Bodescu la Comisia de Disciplină pentru derapajul avut în urmă cu o săptămână.

Bodescu va fi investigat pentru comportament jignitor și atingeri aduse imaginii Federației.

Citește și: Mesaje suburbane pe axa FRF-LPF: "Te-ai băgat cu c..u în p..ă, aiurea! Ia-ți «anvelopele adecvate»!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
138672209828437
Gelu Oanca  •  06 Iunie 2017, 14:39

Unde dracu a jucat Bodescu fotbal de este la FRF, unde a jucat Burleanude este tinut ca presedinte la FRF. De ce se baga politicul in sport si tine pe uni carehabar nu au de fotbal. Ponta la pus pe Iorgulescu la LIGA , alti lau pus pe mincinosu de Burleanu si Bodescu.

genius
genius  •  05 Iunie 2017, 22:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează