FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV/FOTO Dezvăluim dialogul COMPLET de pe WhatsApp » Mesajele suburbane și de avertizare ale lui Bodescu: "Te-ai băgat cu c..u în p..ă, aiurea! Ia-ți «anvelopele adecvate»!"

Articol de - Publicat joi, 01 iunie 2017 18:14

GSP dezvăluie mesajele suburbane pe care Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al FRF, i le-a transmis lui Justin Ştefan, de la LPF, în timp ce acesta din urmă se afla într-o emisiune la TVR.

Răzvan Burleanu şi-a angajat gărzi de corp ca să-l apere la finala Cupei României, disputată sâmbăta trecută la Ploieşti, însă nu e singurul gest al unui oficial al FRF care şochează fotbalul românesc. Gabriel Bodescu, personaj extrem de influent în Casa Fotbalului şi despre care s-a spus, mai ales la începutul mandatului actualei administraţii, că îl manevrează pe Burleanu, a apelat la câteva mesaje suburbane, pe care i le-a trimis lui Justin Ştefan, secretarul general al LPF.

Totul s-a petrecut săptămâna trecută, în timpul emisiunii "România 9", de la TVR, în care subiectul de discuţie a fost "Federaţia Română de Fotbal şi starea fotbalului românesc". Din partea FRF n-a dorit nimeni să participe, iar discuţiile din platou l-au determinat pe Bodescu să-i scrie mai multe mesaje lui Justin Ştefan.

Citește și: Ioanițoaia îl pune la zid pe Bodescu și îi cere demisia, dar e convins că oficialul FRF nu va pleca: "Pentru Burleanu și trupeții lui onoarea valorează cât o ceapă degerată"

"Vine Apocalipsa peste nostalgici", şi-a început oficialul FRF "pledoaria" de pe WhatsApp, după care s-a erijat practic în cel care a curăţat fotbalul românesc de mizerie şi a apelat şi la o metaforă, ţinând cont de trecutul lui relativ recent, în care a deţinut o vulcanizare în Buzău: "Ăla cu vulcanizarea le-a vulcanizat apucăturile hrăpăreţe ale hoţilor din fotbal! Unul câte unul! Pe rând!". Şi apoi a continuat cu o ameninţare: "Anunţă-i să nu se bage în faţă că le vine rândul oricum! Braţul lung al justiţiei...".

Discursul lui Justin Ştefan din emisiune l-a enervat teribil pe Bodescu, care a apelat chiar la expresii obscene: "Te-ai băgat cu c..u în p..ă, aiurea!". Al 3-lea om, ca funcţie, din FRF a ţinut să-şi arate şi loialitatea faţă de şeful său: "Are dreptate dl Porumboiu! Doar RĂZVAN BURLEANU". Apoi, Bodescu a făcut o previziune. Cel care a întrebat în urmă cu ceva timp "Cine sunteţi voi, mă, marea Generaţie de Aur?" i-a scris lui Justin Ştefan că nimeni dintre foştii mari fotbalişti n-are şanse în faţa lui Burleanu: "Să candideze corifeii, că-i bate ca pe preşuri!... Eşti prea inteligent să nu vezi care e fluxul!... Nu-ţi irosi potenţialul în războaiele altora! De la vulcanizator la om de fotbal: astupă gaura când e mai mică, apoi e prea târziu! Daună totală! Tocmai de-asta îţi recomand «anvelopele adecvate» pentru a evita derapajele necontrolate şi, mai ales, ACVAPLANAREA! Nu ştii de unde vine apa!".

Citește și: Burleanu îl critică dur pe Bodescu după dezvăluirile Gazetei: "Am fost consternat!" » Prima decizie a președintelui FRF


Finalul aparţine tot ameninţărilor, iar oficialul FRF prevesteşte apariţia cătuşelor pentru adversarii lui Burleanu: "O să se audă în curând un zumzet metalic. Şi nu de zurgălăi!". 


"Daţi-i o «lamuie» repede, să-şi revină!"


GSP a dezvăluit în toamna anului trecut un alt episod în care Gabriel Bodescu a fost într-o ipostază jenantă. În avionul echipei naţionale, zborul dintre Armenia şi Kazahstan, nutriţionistului tricolorilor i s-a făcut rău. Au intervenit medicii, care s-au panicat, mai ales după ce l-au văzut pe respectivul că leşinase. În final, după ce şi-a revenit, nutriţionistul a fost ţinta unei glume proaste a lui Bodescu, care i-a strigat cât să audă aproape toţi cei din avion: "Daţi-i o «lamuie» repede, să-şi revină! Păi, cu ăştia ca tine vrem noi să mergem la Mondiale?!".

Prunea l-a bătut!

În martie 2015, Bodescu a avut un conflict fizic cu Florin Prunea. Fostul portar l-a lovit cu capul în figură la o recepţie organizată chiar de FRF, înaintea unei Adunări Generale. Prunea ar fi fost scos din sărite de o remarcă a oficialului FRF: "Cine sunteţi voi, mă, marea Generaţie de Aur?". Incidentul a fost confirmat şi de Auraş Braşoveanu, membru în Comitetul Executiv: "A fost o chestiune de 10-15 secunde. Ei stăteau foarte apropiaţi şi discutau. Eu eram la vreo 2-3 metri de ei şi la un moment dat am văzut că Florin Prunea s-a sprijinit de el. Nu am văzut cum l-a lovit şi unde l-a lovit. Apoi, când am văzut că i-a curs puţin sânge, m-am apropiat şi am intervenit. Îi curgea sânge de deasupra sprâncenei. Totul nu a durat mai mult de 30 de secunde".

Polemică Bodescu - Didi Prodan acum 1 an

"Marii fotbalişti ai României, despre care toţi spun că ar trebui să conducă FRF, aveau timp între antrenamente sau după meciuri să-şi pună sacoul şi să meargă să înveţe cum să facă management?"Gabriel Bodescu

"Nu-ţi e ruşine, Bodescule? Când terminam eu Institutul Johan Cruyff, tu schimbai roţile la maşină. Schimbai cauciucurile de vară cu cele de iarnă. Ai tu experienţă managerială? Ce management aţi făcut voi? Aţi terminat şcoli politice, şcoli de securişti! Ăsta e managementul vostru"Daniel Prodan

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
gabiprossi
gabiprossi  •  02 Iunie 2017, 02:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

232781347215805
Constantin Graure  •  02 Iunie 2017, 01:40

Nu aveti drepul sa-l contraziceti pe Prodan,a avut perfectă dreptate cînd a spus să își vadă fiecare de cauciucurile lui!!!

radumatei
radumatei  •  02 Iunie 2017, 01:03

Jurnalistilor, ati vrea voi sa aveti limbajul elevat al d-lui Bodescu. Daca v-ar cauta cineva prin whatsapp-uri, numai agramaticalitati ar gasi pe-acolo, vorba unui regretat om de fotbal.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează