FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV. Gică Hagi face dezvăluiri: „N-am vrut să fiu selecționer, am fost împins! Am fost jignit, m-au lăsat singur, singur…”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 20:00 / Actualizat miercuri, 23 decembrie 2020 20:17

Gheorghe Hagi, 55 de ani, unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria României și patronul Viitorului Constanța, a acceptat invitația lui Ovidiu Ioanițoaia de a participa la o ediție specială de Crăciun a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Cu o voce tremurândă și făcând pauze lungi, Gheorghe Hagi a vorbit cu durere despre perioada în care a fost selecționerul echipei naționale.

- Gică, ce crezi că ne lipsește în momentul ăsta?
- M-am uitat la handbal. Am jucat bine, fantastic, dar ne-a bătut Norvegia. Păi, vedeți? Și noi o avem pe cea mai bună jucătoare din lume! De ce alții au creat proiecte, s-au dezvoltat și noi am stagnat. Și ne-am dus în jos! Cine ne-a tras în jos? Aici e problema.

- Vreau să te întreb ceva despre... 
- Eu nu am dus-o în jos... sau poate sunt eu vinovat că a pierdut România calificarea? Oricum am fost atacat că am ratat calificarea la Mondial! Că eu sunt ăla... Că din cauza mea fotbalul românesc a ajuns unde este. În România este posibil orice! Trebuie să mă aștept la orice...

- Adică la ce te referi? La barajul cu Slovenia?
- Îl lăsăm și vorbim subiectul ăsta mai încolo... O să vorbim odată și despre subiectul acesta. Credeți că a fost vreun antrenor mai criticat decât mine după ce-am pierdut calificarea cu Slovenia? Am stat trei meciuri...

- Gică, atunci nu te-a dat nimeni afară, nu te supăra. Ai plecat tu!
- Nea Ovidiu, spuneți-o cum vreți dumneavoastră!

- Te-a dat cineva afară? Hai să vorbim!
- Nu, nu, nu.

- Tu te-ai retras, lezat de critici.
- Nu am fost lezat. Critici?

- Da.
- Eu dacă nu sunt criticat... Nea Ovidiu, s-au zis atâtea și se spun și se vor spune în continuare. D-asta credeți că eu... Am fost lăsat singur! Singur! Singur!

- Asta e interesant.
- E interesant, da. Dacă pașapoartele erau la ușă! Am fost cel mai criticat antrenor. După am fost jignit, nu criticat. Jignit! Că văd că unii se plâng. Aoleu, ce-am pățit eu atunci. Și veneam după toată traiectoria de fotbalist și eram și eu acolo de o lună. Nici n-am vrut! Am fost împins! Nici n-am vrut! Eu luasem pauză.

- Atunci te-ai retras tu după baraj sau te-au dat afară? Hai doar asta s-o lămurim.
- Ha-ha-ha.

- A rămas că tu te-ai retras.
- Eu m-am retras? O lăsăm așa... Vorbim, o să clarificăm și acest lucru.

- Istoria... 
- Va veni timpul și vom clarifica. Eu am spus doar atât, că n-am fost susținut. Punct! Am fost lăsat singur. Tot ce s-a scris o lună... Acum suntem înainte de Sărbători, le vom vorbi. Și echipa câștigase cu Ungaria! Și-am jucat bine.

- Așa este. 
- Și nimeni nu zice că mi-au lipsit doi jucători la meciul de baraj. În apărare n-am avut doi jucători. România avea 11-12 jucători, atunci se crea o nouă generație. Că d-asta am recurs la Sabău, că nu mergeam să-l chem pe Sabău cu 35-36 de ani. Era o tranziție între generația mare și generația Mutu, Contra, Chivu. Eu la baraj nu i-am avut pe Filipescu și pe Rădoi, care s-au accidentat, și-am jucat cu doi debutanți. N-aveam de unde să iau alții.

Iordănescu despre cum ar fi arătat Argentina în ‘94 cu Maradona în teren: „La fel de greu de oprit și de irezistibil ca Hagi”

CITEȘTE ȘI 

EXCLUSIV Grevă de amploare la Dinamo! Jucătorii nu mai acceptă compromisuri și i-au transmis un avertisment ferm lui Cortacero

GALA GSP 2020. Interviu cu Dennis Man: „Copiii să nu neglijeze școala, cum am făcut eu” + De ce FCSB are șanse mai mari acum la titlu și noua relație cu Becali

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
5640124639346680
Monica Anette  •  24 Decembrie 2020, 11:48
Postat de dubluv pe 24 Decembrie 2020, 09:31

inaintea lui Hagi, oricare din antrenorii din primele 3 ligi din Romania.

Super!!!! :):):) Atunci este foarte bine ca oamenii din fotbalul romanesc au acces la informatiile oferite de dvs.!!!! :):):) Cu siguranta sunt foarte utile pentru ei!!!! Multumesc!!! Craciun Fericit!!!

5640124639346680
Monica Anette  •  24 Decembrie 2020, 11:45
Postat de the.fixer pe 24 Decembrie 2020, 08:17

Tu esti Bivolaru undercover

Cu siguranta!!!! :):):) Craciun Fericit!!! :):):)

dubluv
dubluv  •  24 Decembrie 2020, 09:31
Postat de Monica Anette pe 24 Decembrie 2020, 00:35

Este cineva la momentul actual, in Romania, pregatit pentru a fi antrenor la nationala ????

inaintea lui Hagi, oricare din antrenorii din primele 3 ligi din Romania.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează