FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

EXCLUSIV “Îi știm foarte bine!” » Jucătorii naționalei de tineret sunt gata de duelul cu Țara Galilor

Articol de - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 14:56

România U21 se va duela pe 14 noiembrie cu Țara Galilor U21. Avem insideri în naționala adversarei de marți: Pașcanu și Dulca sunt colegi la echipele lor cu 4 galezi

"Tricolorii" au făcut ochi mari când, la finalul partidei cu Portugalia, 1-1, au aflat scorul de la jocul Țara Galilor - Bosnia. 0-4! "Incredibil, nu ne vine să credem!", au exclamat elevii lui Daniel Isăilă.

Mai ales că doi dintre ei, Pașcanu, integralist în fața lusitanilor, și Dulca, ținut pe banca de rezerve, îi cunosc bine pe adversari. Fotbaliști la Leicester și Swansea, cei doi sunt colegi cu 4 fotbaliști din lotul lui Rob Page. 

"Glumesc cu el după" :)

Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât Bosnia-Herțegovina pierduse cu România, în meciul de la Zenica, la două goluri diferență, 1-3. Când fotbaliștii de la U21 vedeau drept principală contracandidată formația britanică.

Vineri, după fluierul final al jocului de la Ovidiu, Alex Pașcanu s-a amuzat când a aflat că George Thomas, colegul său, a jucat pentru Țara Galilor. "Mă gândeam să îi scriu ceva, dar glumesc cu el după meciul direct, să nu fie valabilă aia cu cine râde la urmă", a spus Alex Pașcanu.

Pericol de la Liverpool

Dulca avea trei colegi chemați la lotul galez. Unul dintre aceștia, vârful Daniel James, s-a accidentat și a fost deja înlocuit.  Mai mult, pe lângă cei 4, Pașcanu și Dulca îi cunosc și pe ceilalți fotbaliști din Premier League 2, competiție organizată pentru tinerii și rezervele fotbaliștilor din eșalonul de elită englez. 

Iar principalul pericol pare a fi Harry Wilson. Acum 4 ani, era cel mai tânăr debutant în naționala mare a Țării Galilor, la 16 ani. E în lotul lui Liverpool și a debutat sezonul trecut într-un meci de FA Cup. 

Susținut de familie

Mai mulți fotbaliști români vor avea alături familiile în Țara Galilor. Părinții lui Alex Pașcanu au plecat de ieri spre Bangor, locul de desfășurare a partidei. Meciul va avea loc marți, 14 noiembrie, cu începere de la ora 20:00. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ionut_adventist
ionut_adventist  •  12 Noiembrie 2017, 18:26

nedelcearu e peste toti la bautura :))

calinescu_
calinescu_  •  12 Noiembrie 2017, 15:50

GENERATIE BUNA .....!!! NEDELCEARU E PESTE TOTI ....!!!!! DEGEABA SE TOT INCEARCA PROMOVAREA , INCLUSIV DE UNII COMENTATORI MEDIOCRI DE LA DIGI A UNOR JUCATORI CA PASCANU , CICALDAU , PUSCAS SAU RAZVAN MARIN , NEDELCEARU SI COSTACHE SUN LIDERII GENERATIEI LOR ....!!! DE ASEMENEA DUDEA SI PATRK PETRE TREBUIA SA FACA PARTE DIN ACEST LOT ...!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează