FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA 0-3

EXCLUSIV Interviu spectaculos cu Boloni » "România n-are nevoie de antrenor străin!" + ”Nu l-aș fi luat pe Stanciu la Anderlecht!”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 00:00

Într-un interviu acordat lui Justin Gafiuc, Ladislau Boloni spune că Daum nu e omul potrivit la locul potrivit, iar Stanciu e un jucător mult supraevaluat.

"Ar fi incorect să-l condamnăm pe Daum. Nu are nicio vină. Nu știu cât de valoros e ca antrenor, dar sută la sută nu e omul potrivit la locul potrivit. România nu avea nevoie de un antrenor străin", crede fostul selecționer.

Acesta a vorbit și despre mutarea lui Stanciu de la Steaua în Belgia: "Și Anderlecht are dreptul să se păcălească. Foarte bine, fiecare cu prețul lui, bravo Steaua, bravo manager, băiatul n-are nicio vină că s-au plătit acești bani, Anderlecht să se descurce acum cu el. E un tânăr pe care nu l-aș fi luat dacă eram antrenor acolo. Eu nu simt suficientă valoare la acest jucător".

Interviul complet poate fi citit în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
dan2010
dan2010  •  14 Noiembrie 2016, 12:46

Nici eu nu l-as fi luat pe Stanciu, dar Romania are nevoie de Daum! nu de vreun bastinas care se crede super antrenor. Mai lasayi-ne cu Piturca, Reghe sau Hagi....

955371954582233
Mihai Mircea  •  14 Noiembrie 2016, 10:53

Bine că a fost Boloni băiat și a lăsat națională pentru un salariu mai bun,si acum toți sun varză și UNGURU E CEL MAI BUN.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  14 Noiembrie 2016, 09:52
Postat de tonyys pe 14 Noiembrie 2016, 09:29

N-o fi Stanciu Messi sau Kun Aguero insa e unul dintre cei mai talentati tineri jucatori de pana in 23 de ani si cu siguranta merita cei aprox. 10 mil. de euro dati pe Anderlecht pe el.....deobicei tinerii jucatori au fluctuatii in evolutii si se maturizeaza dpdv fotbalistic dupa 25-26 de ani ...in 1-2 ani belgienii vor lua cel putin 15-20 mil pe el.

sigur tontys, te credem pe tine si nu pe Boloni! *** postac! fecesebist ***! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează