FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, DUMINICĂ, 21:45, TVR, GSP.RO

EXCLUSIV Legendarul Savicevici nu ne dă prea multe șanse: "Nu veți prinde nici locul doi!" » Amintiri cu Belodedici și Răducioiu

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 03 septembrie 2016 21:37

Fostul star al lui Milan, Dejan Savicevici, actual președinte al federației muntenegrene, a vorbit despre jocul de mâine și a depănat amintiri despre Belo și Răducioiu.

"Nu știu ce formație va alinia selecționerul României, dar am văzut naționala voastră la Euro, unde a jucat realmente bine cu Franța. De la egal la egal cu gazda turneului final și o înfrângere venită abia în ultimele minute. Nu cunosc stilul lui Daum, dar sunt sigur că România va ataca la un meci disputat pe teren propriu.

E un avantaj pentru noi că nu va juca Chiricheș, care a lăsat o impresie foarte bună la Euro în partida cu Franța. Știu că nu prea evoluează la Napoli, dar pentru naționala României e un jucător de bază", a spus fostul mijlocaș al celor de la Milan și Steaua Roșie Belgrad.

Savicevici este de părere că România se va bate cu Muntenegru la locul trei, iar favorite vor fi Polonia și Danemarca. Acesta a dezvăluit că se va întâlni cu fostul său coleg de la Steaua Roșie Belgrad, Miodrag Belodedici și cu Răducioiu, cu care a jucat la Milan.

"Polonia și Danemarca sunt favorite, iar pentru locul trei va fi un duel între România și Muntenegru. E vital însă să pornești bine într-o asemenea campanie. Cine începe cu dreptul are deja un atu.

Cu Belo mă voi întâlni la Cluj chiar în ziua partidei și vom avea ocazia să mai depănăm amintiri de la Cupa Campionilor și Cupa Intercontinentală cucerite împreună la Belgrad. Un fundaș extraordinar, unul dintre cei mai mari din istorie! Cu Răducioiu am fost chiar vecin la Milano. Un atacant admirabil, care a făcut apoi sezoane bune în tricoul Bresciei", a adăugat muntenegreanul.

Meciul dintre România și Muntenegru va avea loc mâine pe Cluj Arena, de la ora 21:45 și va putea fi urmărit în direct pe TVR și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  04 Septembrie 2016, 08:24

Ce optimist Savicevici asta... Daca nu-i reincarnarea Mamei Omida, precis e ruda cu Andone, ca prea le vede pe toate.

qwerty007
qwerty007  •  04 Septembrie 2016, 00:40
Postat de samertx pe 04 Septembrie 2016, 00:38

Rusofilule! :))

Realist mai degraba.

samertx
samertx  •  04 Septembrie 2016, 00:38
Postat de qwerty007 pe 04 Septembrie 2016, 00:36

Ma tu ai impresia ca Russia e nimeni in lumea asta si-i fuxx cum vrei????

Rusofilule! :))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează