FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Mircea Sandu, prins cu programul strategic al lui Răzvan Burleanu pe birou! Răspunsul genial dat reporterilor GSP :)

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 martie 2015 13:12

La un an după ce a părăsit Casa Fotbalului, Mircea Sandu spune, într-un dialog pe 3 pagini cu Gazeta, că e mai liniştit, “dar mi-e milă de fotbalul românesc, că s-a dus de rîpă cu ăştia! Numai minciuni frumoase în programul lui Burleanu”.

"Prins" cu programul strategic al lui Răzvan Burleanu, Mircea Sandu a avut un răspuns tranşant:

- Mai staţi şi cu ochii pe Burleanu.
- Vrei să-ţi spun ceva? Nici nu-mi pasă de ăia de acolo. Treaba lor ce fac, au promis multe şi uite că, după un an, fotbalul românesc se duce de rîpă. Nu ştiu dacă e vina lui Burleanu, a lui Iorgulescu, a lui Chivorchian, dar eu asta văd. Că nu s-a făcut nimic, deşi în programul strategic de dezvoltare a fotbalului cu care a candidat Burleanu, şi pe baza căruia a fost ales, erau o grămadă de promisiuni.

- Văd că aveţi o copie pe birou.
- Da, mă mai uit prin el cînd vreau să rîd.

- De ce?
- Păi, e atîta vorbărie goală, parcă e scris de IRES, de şeful lor, Vasile Dîncu. Că tot colaborează cu FRF, e membru în comisia pentru Euro 2020. Mă uit pe acolo şi mă crucesc. Păi, ce a făcut el într-un an, din tot ce a scris acolo?! Doar minciuni împachetate atrăgător.

Alte subiecte exclusiv print din ziarul de azi:

✓Gâlcă, altfel de cît îl ştiţi: se descrie ca om, îşi expune pasiunile, îşi rememorează cariera şi dezvăluie că a fost la un pas să ajungă în curtea lui Dinamo

✓Surpriză mare în primul "11" al Stelei cu Petrolul!

✓Cele mai tari ponturi la pariuri sînt doar în ziar! Mizează pe noi şi cîştigă!

Materialele integrale pot fi citite în ediţia tipărită de azi sau în platforma Gazeta Digitală – AICI!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (26)
pancudanielniculae
pancudanielniculae  •  06 Martie 2015, 14:05
Postat de aburel80 pe 05 Martie 2015, 19:29

extrem de putin pentru 25 de ani

dar ca si-a dat renta viagera de 10 000 lunar ce zici? asta realizare pt fotbalu romanesc

pancudanielniculae
pancudanielniculae  •  06 Martie 2015, 14:04

o cloaca ce-i in fotbalu romanesc nu cred ca mai gasesti undeva, probabil pe la cfr(caile ferate) in anii trecuti. cloaca care s-a format si cristalizat sub nasu si mitica.

aburel80
aburel80  •  05 Martie 2015, 19:29
Postat de dash.berlin pe 05 Martie 2015, 13:27

A dus Nationala pe locul 3 in lume,a construit un stadion de 5 stele,a adus la Bucuresti o Finala de Cupa Europeana si datorita lui Romania va gazdui meciuri la Europeanul din 2020.Ti se pare putin?!

extrem de putin pentru 25 de ani

Vezi toate comentariile (26)
Comentează