FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Mirel Rădoi e contestat dur de un fost coleg: „Dacă avea onoare și verticalitate, nu trebuia să accepte naționala!”

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2020 20:10 / Actualizat miercuri, 18 noiembrie 2020 20:17

Dorinel Munteanu, liderul selecțiilor la echipa națională de fotbal a României, 134 de prezențe și 16 goluri, proaspăt intrat în politica românească, a acceptat invitația de a participa la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

Dorinel crede că era mai nimerit ca Mirel să decline oferta FRF de a prelua echipa națională și spune că la prima reprezentativă e nevoie de un antrenor cu foarte mare experiență, care să fie capabil să facă o schimbare de generație.

- Dorinel, ce zici de națională sub comanda lui Mirel Rădoi?
- Nea Ovidiu... Rădoi, dacă avea onoare și verticalitate, nu trebuia să accepte! Trebuia să știe că echipa națională nu este Under 21. Dar eu cred că acum trebuie să continue, să-și ducă mandatul până la sfârșit și după aceea tragem concluzii.

- Zi-mi, te rog...
- Îl simpatizez pe Rădoi, mi-a fost coleg, dar n-am avut altă soluție de l-am numit pe el. Neamul nostru, poporul nostru, face așa: când un antrenor iese în evidență îl propune la cea mai înaltă funcție. Suntem un popor pripit atunci când luăm decizii importante.

- Ce crezi că ne lipsește acum?
- Jucători talentați avem, am demonstrat asta, dar după ultimele înfrângeri n-am văzut reacții ale jucătorilor. Nu se poate așa ceva! Trebuie să ai în echipă jucători cu caracter foarte puternic. Trebuie să mergem înainte.

- Pe cine ai pune acum la echipa națională?
- Un antrenor cu o experiență foarte mare. De exemplu, Dan Petrescu. Dar va avea probleme mari la echipa națională. Fiindcă jocul echipei sub Dan Petrescu nu funcționează. Nici la Cluj, dar acolo are rezultate. Nea Mircea nu vrea, Loți Boloni nu vrea, Olăroiu e la bani mulți, nu vine.

- Hagi e o propunere tot mai des auzită.
- Gică poate să fie o discuție, e clar, are experiență! El a avut ghinion, n-am avut șanse cu Slovenia. Am fost net superiori atunci, dar l-au dat afară repede. Hagi e o variantă. Dar nu cred că Burleanu o să apeleze la Hagi! Nu știu dacă iubește sau nu Generația de Aur...

VEZI AICI TOATĂ EMISIUNEA CU DORINEL MUNTEANU

CITEȘTE ȘI:

Ilie Dumitrescu, protagonistul unui dialog aprins în direct la TV: „Cum să spui că Ianis a fost foarte bun?” vs. „Nu mă cert cu tine”

ROMÂNIA U21 - DANEMARCA U21 1-1. Adrian Mutu și-a lăudat invenția și i-a trimis un mesaj indirect antrenorului de la club: „Ăsta e postul lui, îl știu de mic”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  19 Noiembrie 2020, 11:12

Rusine GSP."Dorinel crede că era mai nimerit ca Mirel să decline oferta FRF de a prelua echipa națională". Nu vi se pare nimic gresit la aceasta fraza mai editorule mai care esti tu de serviciu...Vochine, Naume, Stamatoiule unde sunteti ma...

max9
max9  •  19 Noiembrie 2020, 06:27

natie de ***. daca radoi e antrenor de nationala... facem experimente cu tot felul de neica nimeni. dar no, avem o federatie de toata jena, cu presedinte din desene animate, cu echipe care sint an de an cit mai putine in europa, cu patroni infractori puscariasi samd. m-am uitat 10 minute si nu am mai rezistat. apoi avem jucatori de genu alibec si hagi junior. am ajuns la risul lumii; mamaliga care vesnic nu o sa explodeze...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mattteo
mattteo  •  19 Noiembrie 2020, 03:57

Are drwptate. Dorinel e campion al Romaniei cu Otelul, neica nimeni, pe care nu-i facea campioni nici Dan Petrescu. Numai ca Dorinel n-are impresar ca sa fie promovat ca Reghe saj Olaroiu. Olaroiu de fapt nu are aproape nicio performanta la nivel european...dar e mult-laudat. A preluat in acel sezon pe Steaua calificata deja de Protasov cu 4-0 contra lui Lens si apoi Olaroiu a castigat o dubla cu Rapid, de Cupa Romaniei, le care a castigat-o si inca una cu Heerenveen, tot gen de Cupa Romaniei. Ok, echipa bunicica, dar numai de locurile 5-6-7 in Olanda. Si sa zic singura performanta cu adevarat mare a lui Olaroiu a fost cand a batut 2-0 la Betis, cand a luat Joaquin al lor cartonas rosu in prima jumatate de ora si am jucat 11 contra 10 si a dat Banel 2. Atat. In rest Olaroiu nu a facut nimic ca antrenor in Europa. Cu ce isi permite Olaroiu sa vorbeasca si Dorinel nu-si permite??

Vezi toate comentariile (14)
Comentează