NATIONALA  ·  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Panduru a cedat în direct: "Cum să-l ia la întrebări un impresar pe antrenorul naționalei că nu joacă nu știu cine?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2020 13:34

Invitat la "Prietenii lui Ovidiu", de pe GSP.RO, Basarab Panduru a primit o propunere din partea directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, dar a tras și un semnal de alarmă în ceea ce privește prima reprezentativă

Ioanițoaia l-a întrebat pe fost internațional român dacă FRF n-ar fi bine ca pe lângă Comisia Tehnică condusă de Mihai Stochiță, n-ar trebuie formată și o Comisie a foștilor antrenori.

"Comisia Tehnică să propună, iar cealaltă să se ocupe efectiv de națională. E o idee! Acum avem un antrenor tânăr, care are nevoie de oameni cu mare experiență. Se poate face această comisie și-acum, nu e deloc târziu. Și nu e greu. În primul rând, ar ajuta fotbalul românesc să devină mai bun", a spus Panduru.

Panduru: "Trebuie să avem niște reguli"

"Noi trebuie să reparăm niște probleme apărute în ultimul timp. Nu cred că putem merge cu ele în continuare. Am văzut că un impresar îl sună pe antrenorul naționalei să-l întrebe de ce nu joacă nu știu cine. Am văzut că tatăl unui jucător îl sună pe antrenorul naționalei că de ce nu joacă copilul și de ce nu-l ajutăm. Nu știu dacă lucrurile astea sunt normale. Nu știu dacă mai putem face lucrurile astea. Trebuie să avem niște reguli", a explicat fostul internațional.

Acesta a mai făcut o precizare importantă: "Mi se pare incredibil să vii la lot cu kilograme în plus! Cum să îi aducem la națională? După ce că avem o grămadă de probleme, mai aducem jucători cu cinci, șase, zece kilograme în plus. Cum facem treaba asta? Sunt lucruri care trebuie rezolvate! Dacă vom merge așa în continuare, nu vom face absolut nimic".S-a spus că soția tinerică stă cu el pentru bani. Duckadam recunoaște acum de ce a divorțat de fosta după 27 de ani
Libertatea
Comentarii (1)
mariuss72  •  20 Martie 2020, 14:18

"Am văzut că tatăl unui jucător îl sună pe antrenorul naționalei că de ce nu joacă copilul și de ce nu-l ajutăm."...oare cine o fi acel tata? :)))

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1