FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Primele reacții după dezvăluirile Gazetei Sporturilor » Doi dintre contestatarii lui Burleanu au ieșit la atac

Articol de - Publicat luni, 23 aprilie 2018 12:09

Gazeta Sporturilor a început azi publicarea discuțiilor de la întâlnirea secretă în care s-a pus la cale realegerea lui  Răzvan Burleanu la  FRF.

Marcel Pușcaș, fost candidat la alegerile pentru președinția FRF, a reacționat și l-a criticat pe șeful Federației, Răzvan Burleanu.

"Mă așteptam la astfel de episoade. Și sunt mai multe care pot fi invocate, inclusiv cadourile electorale. Chiar domnul Burleanu spune cu gurula lui că lucrează la limita legii. Are dreptate. Uneori chiar o încalcă. Din punctul meu de vedere nu e deloc în regulă să implice membrii Comitetului Executiv în campania lui Burleanu. Motivul este clar: Comitetul Executiv este ilegal", a declarat Pușcaș pentru Gazeta Sporturilor.

Cristi Balaj, președintele AJF Maramureș și susținător al lui Ionuț Lupescu, a comentat și el înregistrările dintre Burleanu și oamenii săi de încredere și a vorbit despre declarația potrivit căreia Dan Vasile, șeful echipei Electrica Baia Mare, vrea să se răzbune pe Cristi Balaj. (Detalii aici)

"Eu am o relație foarte bună cu Dan Vasile. Nu știu despre ce poate fi vorba în acea replică din ședința staff-ului lui Burleanu.

Dan Vasile ne-a ajutat să facem instalația electrică la AJF Maramureș. Noi l-am susținut mereu când a avut nevoie. Chiar îmi spunea că depozitele lui de la club sunt mai pline ca niciodată, cu echipamente primite pe diferite proiecte derulate de AJF Maramureș", a declarat Cristi Balaj pentru GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
demolarii
demolarii  •  23 Aprilie 2018, 16:45

In CEX al FRF, 3 poziții sunt ocupate de reprezentanții LPF, toții agreați de Fcsb. Daca Becali nu îl vroia pe Burleanu președinte, episoadele acestea apăreau înainte de alegeri, nu acum. Situația ne arată doar cat de jos e limita " oamenilor de fotbal" și de ce nu e bine să-ți dai copilul la fotbal...

1391972634181505
Adrian Popescu  •  23 Aprilie 2018, 16:07

@ludasmatyi știi ce te aduce la rangul de pilotă maghiară a lui Burleanu...modul cum scrii tu corect numele maghiare și postările despre Sepsi care se știe cum a votat

ludasmatyi
ludasmatyi  •  23 Aprilie 2018, 13:44

Balázs a primit cartonas rosu iar Puskás cel galben !!! Viva Burleanu !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează