FOTBAL  »  NATIONALA  »  BURLEANU, UN NOU MANDAT LA FRF

ÎNREGISTRĂRI INCREDIBILE de la ședința secretă a FRF // Episodul 5: "Electrica vrea să i-o tragă lui Balaj"

Cristi Balaj
(foto: Cristi Preda, GSP)
Cristi Balaj (foto: Cristi Preda, GSP)

Articol de , , - Publicat luni, 23 aprilie 2018 11:08

Gazeta Sporturilor a început azi publicarea discuțiilor de la întâlnirea secretă în care s-a pus la cale realegerea lui Răzvan Burleanu la FRF.

EPISODUL 5 » " Electrica vrea să i-o tragă lui Balaj"

La un moment dat, Aurel Braşoveanu a intervenit cu o nouă informaţie: "Şi Electrica Baia Mare, de care se întreba mai devreme, spune că votează cu Răzvan. Acum, nu ştiu cât e de 100%". Urmează apoi următorul dialog:

Cighir: "Nici nu l-am luat în calcul".
Burleanu: "Da' au echipă bună acolo, nu?".
Braşoveanu: "A zis cinstit, nu ştiu cât îl doare capul de Răzvan Burleanu, dar e împotriva lui Balaj şi vrea să i-o tragă".
Voce: "E Dan Vasile".

Anterior, Cristi Balaj, şeful AJF Maramureş, anunţa: "Dacă unul nu votează cu Lupescu, nici eu nu voi fi obligat să le mai dau ce le-am dat până acum". 

Vezi și: Cătalin Tolontan: Cum s-a pus la cale realegerea lui Burleanu » Palavrele politicienilor și ale vedetelor TV au pierdut în fața organizării cinice

  • Rămâneți pe GSP.ro pentru alte episoade fabuloase care dezvăluie frază cu frază strategia FRF pentru alegeri!

897369 bio1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  23 Aprilie 2018, 14:17
Postat de cristi.85 pe 23 Aprilie 2018, 11:30

Mie mi se pare că seamănă toată treaba cu o operațiune de răzbunare gen Proletariat față de burghezo-mosierimea asupritoare și exploatatoare. Gen hai să terminăm odată cu elitele, numele mari, da, au făcut ei ceva pt fotbal, noi n-am făcut nimic, din cauza lor, că nu ne-au lăsat ei, nu că n-am fost noi în stare, deci hai la gunoi cu generația de aur, că oricum n-au câștigat nimic, la canal, la pușcărie cu elitele și vedetele, că oricum prin exploatarea noastră și-au făcut ei numele, dă-i dracului, că le-o tragem noi! Sa ne facem și noi un nume, să intrăm și noi în istorie, să fim cei care le-am tras-o generației de aur. Dacă tot n-am putut fi noi acolo, în locul lor. Deci cam la asta cred că se reduce treaba, la Invidie.

tot comentariul tau se reduce la aberat :)

dinamo_fan
dinamo_fan  •  23 Aprilie 2018, 14:16

nu inteleg care e toata smecheria in acest articol. aflam ca X voteaza cu Y pentru ca nu il suporta pe Z...deci care e stirea. peste tot in lume aia care au ceva cu Z il vor vota pe Y daca Y e intr-o tabara si Z in alta. mare stire care nu spune nimic.

vladutz13
vladutz13  •  23 Aprilie 2018, 12:20
Postat de martinpen pe 23 Aprilie 2018, 11:26

Lipseste Argaseala, de ce il acoperiti ?

Pai ce? Era la sedinta asta?? Ma indoiesc

Vezi toate comentariile (11)
Comentează