FOTBAL  »  NATIONALA  »  BURLEANU, UN NOU MANDAT LA FRF

ÎNREGISTRĂRI INCREDIBILE de la ședința secretă a FRF // Episodul 4 » Burleanu se temea că nu l-a convins pe directorul unui liceu din Capitală: "Avea pix și tricou cu Lupescu!"

Ionuț Lupescu
Ionuț Lupescu

Articol de , , - Publicat luni, 23 aprilie 2018 10:31

Gazeta Sporturilor a început azi publicarea discuțiilor de la întâlnirea secretă în care s-a pus la cale realegerea lui  Răzvan Burleanu la FRF.

EPISODUL 4: "Avea pix și tricou cu Lupescu!"

Răzvan Burleanu și-a rugat omul de la liga a doua să discute cu directorul Liceului Sf. Pantelimon din Capitală, Florin Gheorghiu. Motivul? Acesta avea în birou materiale de campanie cu marele contracandidat!

BURCĂ: Eu spun c-am stat de vorbă cu Florin. Eu zic că am o relație nu bună, foarte bună cu el.
BURLEANU: Știi ce-i cel mai bine? Dă-i un telefon acuma, eu am fost azi la el.
BURCĂ: Eu îți zic ce discuție am avut înainte de Paște.
BURLEANU: Dă-i un telefon și întreabă-l "Băi, te-a convins sau nu te-a convins?". Că eu, când am intrat acolo, era tricoul lui Lupescu, iar pixul cu care scria era inscripționat cu Lupescu.
BURCĂ: Păi, ei au trecut pe-acolo. Sigur că au trecut pe-acolo.
BURLEANU: Și-n seara asta, când luăm o pauză, dă-i un telefon ca să vedem. Că e caldă, să știm ce facem.

Vezi și: Cătalin Tolontan: Cum s-a pus la cale realegerea lui Burleanu » Palavrele politicienilor și ale vedetelor TV au pierdut în fața organizării cinice

Rămâneți pe GSP.ro pentru alte episoade fabuloase care dezvăluie frază cu frază strategia FRF pentru alegeri!

897369 bio

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
flo_pav33
flo_pav33  •  23 Aprilie 2018, 12:14

PENALI... GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT... Daca Gica Popescu a primit puscarie ca nu a platit impozit la niste bani munciti de el, ASTIA ar trebui sa primeasca cate 10 ani pentru cati bani au cheltuit in campania electorala...RUSINE...

turcescu
turcescu  •  23 Aprilie 2018, 12:13

Ce fata are ciobanul ala de Burca, iar Burleanu e un fost nomenclaturist!

joze_maurinio
joze_maurinio  •  23 Aprilie 2018, 11:23

Toti arata ca niste puscariasi si avem chiar si un Cioban care arata chiar a cioban! Te uiti la ei si nu cred ca au 4 clase! Nu fiecare, toti dintre ei daca le aduni clasele facute nu ajung in total la 4! Sincer, astia toti sunt tot ce merita fotbalul romanesc si chiar asa arata fotbalul romanesc. Cum sa te primeasca aia la masa Champions cu meclele astea ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează