FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Răzvan Marin și-a caracterizat colegii de la națională » Cine e fotbalistul care „te lasă cu gura căscată la antrenamente” și cel care „spune mereu lucrurilor pe nume”

Răzvan Marin, alături de colegii din națională, în România - Serbia 0-0 FOTO: Cristi Preda
Răzvan Marin, alături de colegii din națională, în România - Serbia 0-0 FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2019 17:56

Răzvan Marin (22 de ani) și-a caracterizat colegii de la echipa națională într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor.

Răzvan Marin este deja o piesă de bază în echipa națională a României. Mijlocașul lui Standard Liege nu a avut probleme în trecerea de la reprezentativa de „tineret” la cea „mare”, fiind ajutat și de colegii mai experimentați.

Marin a vorbit despre cei care l-au ajutat să se adapteze:

Ciprian Tătărușanu: „Un caracter frumos. Știe ce vrea de la cariera lui”.

Cristian Săpunaru: „A demonstrat de-a lungul carierei că are valoare. M-a primit foarte bine când am venit la lot. Era pus pe glume. Tata l-a luat sub aripa lui la FC Național, acum m-a preluat el pe mine la reprezentativă”.

Alexandru Chipciu: „Un băiat foarte realist din multe puncte de vedere. Spune mereu lucrurile așa cum sunt, nu se ascunde după cuvinte”.

George Țucudean: „Am venit cam în același timp la lot. Un tip super, vorbește mult, încearcă să ne ajute pe cei mai tineri”.

Constantin Budescu: „Glumește și zâmbește permanent. Are și la antrenamente niște execuții de rămâi cu gura căscată”.

Ionuț Radu: „E bine pentru fotbalul românesc că un portar așa tânăr e deja titular în Serie A. Trebuie să muncească foarte mult pentru a urca și mai sus. I-am văzut câteva parade excepționale în meciurile lui Genoa. A mai comis și greșeli, dar învață din mers”.

Vezi și : 

EXCLUSIV Interviu-eveniment cu Răzvan Marin: „Minimum 4 puncte din deplasările cu Suedia și Norvegia”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  04 Martie 2019, 20:38

Tatarusanu este o mare surpriza pentru toata lumea ca si caracter si respect pentru meserie in conditiile in care dupa nunta multa lume se astepta sa fie tras in jos...nota nene de consoarta...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează