FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

EXCLUSIV Reacția fostului selecționer al României după tragerea la sorți a grupelor Ligii Națiunilor: "Cred că suntem favoriți la locul 2"

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 14:18

Azi, la Lausanne, a avut lot tragerea la sorți pentru grupele Ligii Națiunilor, competiție care oferă acces spre EURO 2020. România este în Divizia C, în grupa 4 alături de Serbia, Muntenegru și Lituania. 

Victor Pițurcă, fostul selecționer al României, a aflat de la Gazeta Sporturilor componența grupei și nu a fost impresionat de tragerea la sorți.

"Este o grupă grea. Serbia pare mai puternică pentru că are individualități. Dar știm că este o echipă capricioasă.

Suntem peste Muntenegru, din punctul meu de vedere, chiar dacă ne-a luat patru puncte în ultimele două meciuri. Am jucat în condiții speciale și nu am făcut ce trebuia. Cred că suntem favoriți la locul 2 și ne putem lupta și cu Serbia pentru că nu este de neînvins. Am încredere în Cosmin Contra și în echipa națională. Jucăm cu exiugoslavi și trebuie să punem osul", a spus Victor Pițurcă pentru GSP.RO.

Citește și: Grupă HORROR la tragerea la sorți pentru Liga Națiunilor » România și-a aflat adversarele din competiția care duce la EURO + cum arată celelalte grupe: Olanda, Franța și Germania sunt în aceeași grupă!

Pe ce loc va termina România în grupa din Liga Națiunilor cu Serbia, Muntenegru și Lituania?

Locul 1
Locul 2
Locul 3
Locul 4

Playtech: Ianis Hagi, în mijlocul unui SCANDAL la Rangers. Mircea Lucescu a ”explodat” de nervi


Comentarii (2)
831274956941338
Constantin Mihai  •  24 Ianuarie 2018, 16:59

Au înnebunit totii, grupă mai slaba ca asta nici in vise nu se putea. Dacă nici acum nu câștigăm grupă înseamnă că suntem de cacao.

submarina
submarina  •  24 Ianuarie 2018, 15:11

Desi a fost ironic, are dreptate V.Piturca. Serbia!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează