FOTBAL  »  NATIONALA  »  FCSB

EXCLUSIV Sărut mâna, Keșeru! Gestul pe care fostul atacant al FCSB-ului nu-l va uita niciodată: „A fost o nebunie”

Claudiu Keșeru a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din Liga 1 în perioada petrecută la FCSB
Claudiu Keșeru a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din Liga 1 în perioada petrecută la FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 19:57

Claudiu Keșeru, 32 de ani, a oferit un amplu interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a vorbit despre cele mai frumoase amintiri ca fotbalist în Liga 1.

A strâns 48 de partide pentru FCSB și a marcat de 28 de ori, dar un gest al unui suporter stelist l-a marcat. După ce a marcat în meciul din semifinalele Cupei, FCSB - Dinamo 5-2, Claudiu Keşeru s-a trezit pupat pe mână de un membru al galeriei roş-albastre, când a mers să celebreze reuşita în faţa peluzei.

- În cazul în care va exista o nouă ofertă din România, o iei în calcul?
- Sunt sigur că lucrurile în viaţă se întâmplă cu un scop. Și mai cred că totul depinde de moment. Acum nu există, nu s-a mai pus problema de mult. Când e ceva posibil şi sunt dorit, trebuie să ştiu că sunt primit şi apreciat de toată lumea la o echipă la care aș merge. M-am simțit foarte bine în România, m-am simțit iubit și apreciat. Am multe amintiri petrecute în Liga 1 pe care nu am să le uit vreodată.

- Îmi spui doar una din ele?
- Pffff! De ce-mi faci asta?! Au fost multe, multe. E greu să aleg doar una. Am dat 6 goluri în meciul cu Pandurii pe Ghencea și-am luat nota 10 în Gazetă. Am câștigat titlul de campion al României. Am făcut „tripla” cu Gâlcă antrenor: campionat, Cupa României și Cupa Ligii. Dar cred că cel mai frumos și emoționant moment a fost pe Arena Națională, atunci când un suporter mi-a pupat mâna după golul din meciul cu Dinamo. N-am realizat la momentul respectiv ce a reprezentat asta! A fost o nebunie, un moment senzațional. Meciul ăla a fost de poveste, nu-l voi uita niciodată.

 

CITEȘTE ȘI:

Claudiu Keșeru înainte de încleștarea cu Suedia: „Individual jucăm la turație maximă, împreună e mai greu”

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează