Comentarii (40)
moartea_din_vaslui  •  06 Martie 2019, 23:57

Păi dacă în România nu i-a propus nimeni nici un post, nici măcar onorific.. oricum domnul Ienei, un om realist si de bun simt, a afirmat mereu ca FCSB e Steaua, un adevar limpede ca lumina zilei, deci merita tot respectul.

observator_federal  •  07 Martie 2019, 07:52

În incursiunile lui (dese) prin Ardeal, Orban evită sfidător să se adreseze românilor și autorităților române, amintind clar modelul comportamental al nemeșimii față de români... Doar împărații austrieci au adus unele reforme în sprijinul românilor (evidente mai ales în zonele cu guvernare austriacă - Banat și Bucovina) altfel Budapesta ducând o politică anacronică și dură și disprețuitoare de deznaționalizare... Vizita Papei - un eveniment al păcii și înfrățirii între oameni - va fi ocazia demascării acestui individ din categoria "amiralului fără flotă" Horty... Băi Orban, românii nu te mai suportă!

pavel_dumitrescu  •  07 Martie 2019, 00:07

Emeric Ienei este ultimul om caruia sa i se poata reprosa ceva, vreodata. Un adevarat domn, de o eleganta, bun simt si decenta care in prezent nu mai exista.

observator_federal  •  07 Martie 2019, 06:52
Postat de Panda Sorin pe 07 Martie 2019, 01:45

Bai regatenilor, rezumati-va la turcii vostri si lasati-i in pace pe Jenei si Bölöni. Vedeti-va de shaorma voastra.

Istoria Ardealului e plină de martiri ai neamului românesc iar strămoșii tăi (dacă ești român) s-ar răsuci în mormânt dacă te-ar auzi...

Radulescu Horatiu  •  07 Martie 2019, 06:28

Orban este un extremist care foloseste sportul în scop politic și iredentist.Practic,ăștia care scrieți un asemenea articol sunteți iresponsabili și limitați.

mihai1987  •  07 Martie 2019, 08:08

De un Orban are nevoie si Romania, unul care sa se "bata" pentru tara lui si cetatenii ei, e de apreciat. Ai nostrii sunt doar pe modul "ciordeala"...

observator_federal  •  07 Martie 2019, 07:24

Orban nu se mai poate eschiva de a da explicații românilor! El are treabă, aparent, doar cu etnicii maghiari din România (din Transilvania mai exact) dar a depășit de mult limitele bunului simț și ale responsabilității pe care funcția i-o impune... El nu face propagandă politică ci una clar iredentistă! Ne-am săturat de provocările acestui personaj ! S-ar putea ca acțiunile lui nesăbuite să conducă la un final cu totul diferit de ce visează el...

radumatei  •  07 Martie 2019, 11:35

Tot respectul pentru Emerich Jenei si tot respectul pentru Orban ca stie sa-si aleaga consilieri valorosi.

fabius_2014  •  07 Martie 2019, 09:22

Viktor Orban isi face campanie electorala in Transilvania alegandu-si colaboratori, oameni cunoscuti cu merite incontestabile. Emeric Jenei este un personaj al fotbalului romanesc care se bucura de respectul tuturor romanilor si maghiarilor . In ceea ce ii priveste pe romanii doritori de secesiune, trebuie sa le aducem aminte ca romanii sunt la fel in toate provinciile romanesti, diferenta dintre provincii au facut-o cei care au avut rolul de cuceritori si conducatori adica maghiarii , germanii si turcii in Transilvania, turcii in Tara Romaneasca si turcii, rusii si polonezii in Moldova. Intre romanii nu exista diferente, sunt la fel.In general daca citim ceva mai multa istorie si in particular descalecatele lui Dragos, Bogdan si Negru Voda poate ne schimbam parerile secesioniste.Locul nasterii nu te face superior .

observator_federal  •  07 Martie 2019, 07:13
Postat de claudiu.h12 pe 07 Martie 2019, 04:55

SA VINA REGIONALIZAREA!!!! MI SE RUPE COTU ` IN DOUA DE CAPITALA SPAGII , NESIMTIRII SI `JMECHERIEI`, AKA BUCALE.

"Caritasul" unde îl încadrezi inocentule?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează