FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Spion în Kazahstan! Un fost dinamovist evoluează în prima ligă kazahă și îi avertizează pe "tricolori": "Ei sunt cei mai periculoși"

Articol de - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 13:37

România va merge pe 11 octombrie în Kazashtan, pentru meciul din preliminariile CM 2018. Pe 8 octombrie, "tricolorii" vor juca împotriva Armeniei.

Alex Curtean, fost jucător la Dinamo, evoluează în prima ligă kazahă, la Atyrau, și a vorbit despre duelul României cu naționala Kazahstanului și a dezvăluit care sunt cei mai buni jucători kazahi.

"Kazahii sunt pe val după 2-2 cu Polonia. Cei care joacă la prima reprezentativă sunt foarte buni. Eu pot să vă zic de căpitanul lui Kairat, Islamkhan, un vârf de 23 de ani care a trecut și pe la Kuban. Mingicar și disciplinat în joc. Portarul Pokatilov e la Rostov, are școala rusă.

Mai au un atacant foarte bun, Khizhnichenko, o "dublă" cu Polonia, un tip puternic și care simte golul. Și îl simte bine. Shomko, fundașul stânga, are și el calitate, joacă la Astana. Majoritatea evoluează în campionatul intern, se cunosc foarte bine jucătorii între ei.

Dacă au scos 2-2 cu Polonia, nu se gândesc că pot să obțină chiar mai mult cu România? Oricine, dacă ar fi în locul lor, ar avea așteptări mari. Fotbalul de azi e imprevizibil. Am înțeles că se joacă pe stadionul Astana. E gazon sintetic. Așa că aveți grijă! E o superarenă acolo, de Champions League, însă nu știu cum se vor adapta «tricolorii» cu gazonul", a spus Curtean pentru Gazeta Sporturilor.

Citește interviul de două pagini în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală și află ce spune Curtean despre prima ligă din Kazahstan, despre Dinamo și despre naționala României.

Alte subiecte exclusiv print

”Soarele” începe să apună » Cifrele dezastruoase pentru Reghe față de primul mandat

Strategie pentru titlu » Cum vrea Craiova să se ferească de ”caracatița” Stelei

Își întâlnesc coșmarul » Steliștii, față în față cu singurul antrenor care îi domină în ultimii 5 ani

Abia a venit că își face bagajele! Dinamo vrea să dea afară un titular

Chemat de urgență la Palat! Becali l-a desființat pe Reghe într-o ședință-fulger, după ce tehnicianul Stelei i-a respins toate apelurile

Un român în același vestiar cu Balotelli » Dezvăluiri spectaculoase despre revelația din Ligue 1

Cele mai tari ponturi din campionatul Angliei în pagina de pariuri

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ukey
ukey  •  24 Septembrie 2016, 19:03

Cazacii au prima sansa. Clar !

chris_bu67
chris_bu67  •  24 Septembrie 2016, 14:43

Se conturează așadar o nouă premieră negativă după cea cu Albania de la Euro!Doamne ferește!Mi-e simpatic Daum!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează