FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL

EXCLUSIV UPDATE Scandal în lotul României! Selecționerul l-a exclus din lot după ce i-a fotografiat cardul unui coleg și a făcut cumpărături online + reacția jucătorului

Ștefan Târnovanu, numărul 23
Ștefan Târnovanu, numărul 23

Articol de - Publicat marti, 11 septembrie 2018 15:28

Echipa națională sub 19 ani a României, antrenată de Daniel Oprescu, trece printr-un scandal: Ștefan Târnovanu e acuzat că a furat datele de pe cardul unui coleg. România U19 a susținut două partide amicale cu Cipru, 2-1 și 1-0.

Selecționerul României U19 l-a exclus din lot pe Târnovanu după ce i-a fotografiat cardul unui coleg

Între cele două meciuri, jucate sâmbătă și luni, în cantonamentul „tricolorilor" a avut loc un incident incredibil, în care au fost implicați portarii Andrei Cristea, 18 ani, Gaz Metan, și Ștefan Târnovanu, 18 ani, Poli Iași.

Potrivit informațiilor Gazetei Sporturilor, cei doi au fost colegi de cameră, iar Târnovanu i-ar fi fotografiat cardul de credit al lui Cristea și ar fi făcut mai multe cumpărături online.

Familia lui Cristea a fost alertată de bancă după apariția cheltuielilor și l-a sunat pe Andrei pentru a-i cere socoteală. După mai multe investigații, s-a descoperit că vinovat ar fi Târnovanu, care a fost exclus din lot. În locul acestuia, selecționerul Oprescu l-a convocat pe David Duțu, de la Popești Leordeni.

Excluderea acestuia i-a surprins în primă fază și pe colegi, Târnovanu fiind prezent la micul dejun, dar dispărând din cantonament fără ca nimeni să știe motivul. Mai mult, întors la Poli Iași, Târnovanu nu a fost primit la antrenamente de către Flavius Stoican, care așteaptă rezolvarea situației.

Reacția lui Târnovanu: „Am reglat problema cu colegul meu”

Andrei Târnovanu a reacționat pentru GSP.RO: „S-a ajuns prea departe cu această poveste. Lucrurile au fost înțelese greșit. Am reglat această problemă cu colegul meu Andrei. Am fost și rămânem prieteni. Mai mult nu vreau să comentez. Din punctul meu de vedere, este un caz închis".

Internaționalul de tineret acuzat de furt a fost interzis la antrenamentele echipei sale: "Trebuie să plătească"

EXCLUSIV Portretul lui Ștefan Târnovanu, noul pariu de la FCSB » A înţeles de ce are nevoie în acel mediu: „Am o mare calitate. Nu-mi pasă ce zice lumea”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
paul.o.53
paul.o.53  •  12 Septembrie 2018, 06:39

Sorry, eram la alt articol.

paul.o.53
paul.o.53  •  12 Septembrie 2018, 06:38

Sexism, rasism ? Serena arata mai bine in caricatura decat in realitate

106773433522190
Marcello Kazan  •  12 Septembrie 2018, 01:01

OK. Andrei Tirnoveanu poate a facut o greseala... NU cunosc detaliile si NU incerc sa-l scuz dar e totusi Un Copil... 18 ani... Trebuie discutat cu el NU distrus pentru ca asta ar fi cu adevarat O CRIMA...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează