Comentarii (25)
deusdat  •  18 Octombrie 2019, 19:29

După ce a fost prins drogat, Mutu trebuia exclus definitiv din Națională de FRF. În loc să tacă din gură, are curajul să vorbească de recorduri?

ion.ionescu  •  17 Octombrie 2019, 23:47
Postat de Christian Ciuca pe 16 Octombrie 2019, 21:12

mie-mi place de Mutu, asa cum e el a facut show in campionate tari occidentale, a dat goluri cit Hagi la Nationala, pacat de el ca a venit Mourinho la Chelsea cu ideea de a-l matrasi sa-si aduca el oamenii lui... Mutu a fost MARE, a fost o victima, exclus pentru viata EXTRA-SPORTIVA nicidecum pentru aportul in echipa, era inca in vacanta cibd a fost depistat pozitiv la cocaina, un control absurd, faci ce vrei in timpu-liber, Mutu e un petrecaret, ii place viata mondena, sa iasa sa se distreze cu fete, ca orice barbat, a iesit si el in club cu pitipoance si sampanie, acolo totu e posibil intr-o noapte d-asta ce vii tu sa-l controlezi sa vezi ce-a consumat... a fost manevra e clar.

Şeful de la London Bridge, fost în MI 5, deci informat, îmi spunea, în 2009, că beţiile şi cocaina erau o modă în fotbalul britanic iar "tatăl lor" era John Terry (Chelsea)...Lucru arhicunoscut ! Mourinho nu a vrut "curăţenie", ar fi început cu Terry, ci a executat un ordin...Mutu deja îi luase faţa lui David Beckham, iar asta pe toate planurile : fotbalistic (nu degeaba i-au pus împreună la o reclamă Pepsi), în tabloide, se mai şi încurcase cu o actriţă din Israel, era tot mai popular ca fotbalist etc. Ce era Beckham pentru mass-media din Anglia : avea Palatul zis Beckhingham iar când a aterizat pe Heathrow (eram la Londra) ziceai că a aterizat regina Elisabeth !!! Mourinho a fost doar un pion, la fel şi Abramovici ! S-a văzut apoi ce ură de nivel ocult era împotriva lui Mutu după ce s-a dus la Juventus, apoi la Fiorentina : marea Juve şi Moggi managerul mafiot loviţi în plin, sibutramina (prăjituri de la mama lui !) pentru Mutu, patronii Fiorentinei (della Vale) ameninţaţi şi cu gânduri de a vinde Clubul...Hăituit permanent cu o datorie imensă, a mai ciupit 1 mil. dol. de la mafiotul corsican şi protecţia necesară de moment. Cred că şi divorţul de Consuelo (fata guvernatorului Băncii Naţionale din R. Dominicană şi cu serviciu la Vatican) a fost unul impus...Probabil, un târg pentru că apoi a fost lăsat în pace. oricum, Mutu a făcut multe tâmpenii din teribilism, din moment ce l-a crucit şi pe Zlatan (scria în cartea de memorii) !!

Nicolae Madalin-Marius  •  17 Octombrie 2019, 19:18

Mutu a dat la Euro 2008 !Dar voi care sunteți hipnotizati de Hagi , nu a-ți putea vedea ca realitatea e alta , Pițurcă a împiedicat ec

Mircea Gabriel Bleoca  •  17 Octombrie 2019, 13:44

Mutu și teoria conspirației! Pițurcă era primul care îi dorea "răul" lui Hagi! Ăștia 2 n-au fost niciodată amici, ba chiar din contră!

iobag  •  17 Octombrie 2019, 13:06

Hagi a fost mijlocas, Mutulica era atacant. E cam penibil sa te dai cocos ca ai acelasi numar de goluri cu el in mai putine meciuri

Zamfir Daniel  •  17 Octombrie 2019, 11:43

Nu suporta comparatie Hagi cu Mutu. Gica a dat goluri ptr Romania la mondiale si europene a scos toata tara in strada. Mutu n-a dat fost in stare sa bata un 11 m cand a jucat la un european....

Mihai Ene  •  17 Octombrie 2019, 11:23

Nu il poti compara pe Hagi cu Mutu niciodata, este sub Balaci ,Dobrin si multi altii . Un jucator umflat de ziaristi, nu de rezultate .Sa te crezi peste Hagi inseamna ca are probleme mari la mansarda !

mdg1  •  17 Octombrie 2019, 09:17

Daca il invingeai pe Buffon din penalty ul ala de la Euro 2008, azi ai fi avut 36 de goluri si noi n-am mai fi citit articolul asta...

ralffy_mr  •  17 Octombrie 2019, 00:22

cine te opreste mutule sa-l depasesti pe Hagi? baga si tu bani, fa academie, ia 5 cupe, 3 campionate ca antrenor...etc. Asa din vorbe, e frumos. Si eu visam sa-l depasesc pe Hagi la nationala dar n-am fost nicio zi jucator profesionist. Lasa meciurile alea cu Luxemburg si San Marino..zi de alea cand ai fost suspendat...sau a doua oara cand ai fost suspendat... sau ce-ai ratat cu Italia la Euro la 1-1!!

rivaldinho  •  17 Octombrie 2019, 00:19
Postat de bucluc pe 16 Octombrie 2019, 23:02

Cand trebuia sa joci cu SAN MARINO te-ai dus la baut cu Tamas in cluburi la Cesena. Atunci va dat Piturca afara de la nationala. Ei bine Hagi nu facea asa ceva cu o zi inainte de meci, fie el si amical.

La Cesena a fost praf, doar la Ajaccio intr-o perioada a jucat bine! NU a fost convocat pentru ca era mediocru. Doi la mana, la modul la care le spune ma face sa cred ca nu are caracter. Coruptie/ necoruptie, Mutu a profitat de nationala asta la maxim.

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează