FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Florin Călinescu scos din sărite de Mirel Rădoi: „Nici nu și-a încălzit bine fundul pe scaunul de selecționer și vine să-mi zică mie de Omrani și de Cardoso!”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 decembrie 2019 19:00

Florin Călinescu, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România, a acceptat invitația directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, pe GSP.ro. A vorbit despre numirea lui Mirel Rădoi, l-a atacat pe Răzvan Burleanu și a avut un mesaj clar pentru Andrei Vochin.

- L-au pus pe Rădoi acum la națională. Cum ți se pare?
- Nici nu și-a încălzit bine fundul pe scaunul de selecționer și vine să-mi zică mie de Omrani și de Cardoso. Cu această dorință pentru Moș Crăciun ai arătat starea fotbalului românesc! Că vrei naturalizări... Mai aveam vreo doi, trei disperați prin țară. Avem locuri.

- Crezi că au greșit cu el?
- Mi se pare onest, însă firea umană este cea care ne joacă feste. În loc să stai să consolidezi o poveste, să înveți meserie... Nu mă poate convinge nimeni. Nu-i trebuie experiența lui Lucescu, Olăroiu sau Șumudică. Dar și când te duci la tribunal și-l vezi pe unul de 25 de ani, ți-e frică atunci când dă verdictul. E prea repede pentru Rădoi! Chiar și la echipa de tineret... El s-a dus la naționala mare când știe că nu are echipă.
 

- Păi, și pe cine să punem, Florine?
- Îi invitam pe cei de la Comisie, p-ăsta, pe Stoichiță, și le ziceam: "Eu nu mă pricep la fotbal". Ceea ce este evident. Eu am o funcție reprezentativă, de vitrină, dar habar n-am de fotbal din moment ce nu-l invit pe Hagi la sindrofie! Dacă nu știu să fac o listă. Și primul care ar trebui să plece de-acolo e Vochin. În pas alergător s-o ia de la Federație. Dacă Burleanu habar n-are cine-i Hagi că doar n-a auzit de fotbaliști, Vochin a scris o carte.
 

- Da...
- Cum, mă? Se face tragerea la București și nu-l chemi pe Hagi?! Vochin trebuia să-i ia foaia lu' domn președinte și să scrie. Unu, Hagi! "Acum vedeți dumneavoastră pe cine puneți, dar la fotbal lista începe cu Hagi!". El a dat dovadă că nu știe cine-i Hagi... Ce s-o mai aburim! Când o să fie un turneu final cu 64 de echipe o să se întâmple ceva și noi n-o să fim... Nu pleacă avionul, se intoxică lotul la Săftica. Nu vom prinde! 

PROPUNERE » Dan Negru: "Călinescu să candideze la Primărie!"

În cadrul ediției speciale de Crăciun, la telefon a intervenit și realizatorul Antena 1, Dan Negru. 

"Florin Călinescu trebuie să candideze la Primărie! Timișoara îl așteaptă! Am spus de sute de ori că un om ca Florin n-are cum să nu ia voturi. Eu nu glumesc deloc! Am spus-o că în televiziune Călinescu e numărul unu. The King! A fost primul star de televiziune real. Dacă se bagă la Primărie, ia o mulțime de voturi. Eu îl văd ca pe ăla din Italia, ca pe Beppe Grillo! Te așteptăm la Timișoara, Florine!" a fost mesajul lui Negru.

Iar Călinescu a reacționat imediat: "Primăria chiar e o variantă! Dacă primul alegător îmi dă votul lui... Primarul ăsta amărât de acum de la Timișoara este ultimul repetent de pe hartă! Este inexplicabil... Lasă-mă, mă, cu profesorul tău universitar de chitară pe care nici nu știu cum îl cheamă!". 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
catathedon
catathedon  •  01 Ianuarie 2020, 18:03

Domle, ce treaba are dl din articol, cu fotbalul?!? De ce se trezeste sa vorbeasca despre fotbal? De ce il tot lauda pe hagi, si inca, virbeste tot despre faptul ca n-a fost invitat de frf?? Foarte bine ca n-a fost invitat, am mai zis si altatadata, hagi are echipa, trebuie sa antreneze echipa, nu sa se preumble pe la petreceri!! Si nu mai traiti in trecut, ca a facut hagi si a dres cu generatia lui, ca poate tocmai d-aia astia de acum nu au incredere un ei insisi, fiindca voi in continuare il tot pupati pe hagi si generatia lui.. Ce-a facut, a facut, e in trecut si nu mai tot spuneti ca mare lucru a facut pentru romania, fiindca, in definitiv si la urma urmei, toti au urmarit sa faca bani pentru ei si familiile lor, ca au participat la competitii internationale si mondiale, foarte frumos, dar asta nu inseamna ca ce au facut, au facut doar pentru tara si la ei nu s-au gandit deloc, ba, dimpotriva, a fost exact invers si asa e si normal sa fie. Asadar, mai lasati pe hagi si generatia lui si cautati, in viitoarele articole, sa dati mai mult credit actualei generatii, fiindca d-asta, cel mai probabil, sunt cu moralul la pamant, acuma, nu sa ii tot slaviti, pe cei de la actuala nationala, dar macar nu-i mai tot comparati cu hagi si cei din generatiile trecute!!

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  31 Decembrie 2019, 20:02

E Gigi ocupat de il tot invitati.pe prefacutul.asta? Paine si circ

bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  31 Decembrie 2019, 18:38
Postat de Fabian Otniel pe 31 Decembrie 2019, 01:00

Despre Andrei Vochin, Mirel Radoi si Razvan Burleanu pe undeva are dreptate sa comenteze in felul acesta. Pentru ca Gheorghe Hagi a fost un super jucator de fotbal, cel mai bun fotbalist roman trebuie sa ii acordam creditul meritat. Totusi Daca mai multe ar fi de comentat despre Primarul Capitalei Doamna Gabriela Firea decat despre Primarul Timisoarei Domnul Nicolae Robu, in ale carui mandate si sub conducerea PNL orasul s-a dezvoltat vizibil si se realizeaza in continuare proiecte importante pentru timisoreni. Sa vorbesti despre Timisoara doar ca sa atragi atentia si sa spui ca esti timisorean fara sa sti pulsul orasului asa s-au gasit si Dan Negru si Florin Calinescu sa vorbeasca. Ce alte asteptari sa ai de la acesti doi mascarici de succes din televiziunea romaneasca care este o copie trista si neinspirata. Nu e nici vorba de "hate-speech" in comentariul meu doar o observatie la derapajele acestor asa numite "personalitati". Un An Nou Fericit la toata lumea!

2% ar scoate mascariciul daca ar candida la Timisoara.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează