FOTBAL  »  NATIONALA  »  MEDIA

Explicațiile TVR pentru emisiunea realizată cu Burleanu în contul unei datorii către FRF: "Am considerat-o oportună"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2016 19:51

TVR a răspuns solicitării Gazetei de a explica participarea lui Răzvan Burleanu la emisiunea ”Repriza a treia”, de miercuri seară.

"Realizarea emisiunilor și prezența lor în grile sunt decizii editoriale ale echipei TVR. Emisiunea este un demers jurnalistic asociat fotbalului și evenimentelor conexe acestuia.

Echipa a considerat oportun să prezinte și să discute cu cei implicați despre Proiectul «Transformă ulița în stadion», un proiect care se înscrie în misiunea publică a TVR de a informa publicul și a promova, prin emisiunile sale, campanii și proiecte cu caracter social, sportiv, educativ care se adresează tuturor categoriilor de public", a fost comunicatul TVR-ului pentru Gazetă.

Gazeta de sâmbătă a dezvăluit că Burleanu a fost chemat la ”Repriza a treia” în contul unei datorii de 170.000 de euro pe care televiziunea publică o are către FRF!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
883137071780494
Doina Suciu  •  03 August 2016, 00:12

mda, e si ceva bun in asta, falimentarul tvr nu mai plateste 170.000 de euro care ar fi fost tot din buzunarele noastre si alocari bugetare:) in conditiile in care doar tvr targumures ne costa 700.000 de euro salariile a 50 de insi, dintre care 1o cu facultate:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează