FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Osanale de 170.000 € » Burleanu toacă finanțele Federației: își face imagine la TVR cu banii FRF!

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 01:00

Televiziunea publică avea o datorie de 170.000 de euro către Casa Fotbalului, însă șeful FRF a cerut să aibă expunere într-o emisiune în prime-time în contul sumei respective.

Burleanu a apărut miercuri seara într-o ediţie specială a “Reprizei a treia”. TVR 1. Miercuri seară. Prime-time. Ora 19:00. Genericul emisiunii “Repriza a treia”, emisiune reapărută brusc în grilă după o perioadă de absenţă.

“Repriza a treia din această seară își propune să dezbată ultimele proiecte propuse de Federaţia Română de Fotbal. Un program prin care cei de la Casa Fotbalului vor să promoveze și să dezvolte acest sport care indiscutabil este cel mai iubit, cel mai comentat și cel mai vizionat în România. «Împreună suntem fotbal » și «Transformă uliţa în stadion» sunt doar două dintre aceste proiecte care sunt dedicate fotbalului din școli sau fotbalului de la sate“.

Acesta a fost discursul de început al moderatorului Marian Olaianos, care apoi a prezentat și invitaţii: Răzvan Burleanu, președintele FRF, și Ciprian Paraschiv, unul dintre angajaţii săi și cel care e responsabil de respectivele proiecte.

Cum s-a ajuns aici? De unde a venit propunerea? Gazeta a aflat din mai multe surse din TVR, dar chiar și din interiorul FRF, chiar de la oameni din imediata apropiere a lui Burleanu, că cel care s-a aflat în spatele acestei emisiuni a fost chiar președintele Federaţiei. Toate detaliile în ediția tipărită de astăzi. Poți răsfoi Gazeta și în varianta digitală, aici!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

A vrut să revină la Dinamo, dar a fost refuzat din cauza fanilor!

Nistor vine la Dinamo pe un salariu inferior celui de la Pandurii!

Mergi pe mâna noastră! Cele mai tari ponturi în pagina dedicată pariorilor

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (32)
merace
merace  •  30 Iulie 2016, 23:06

Probabil banii aia oricum nu-i mai vedea FRF de la TVR, asa ca cerut plata in servicii... Pare ceva bun.

ion2010
ion2010  •  30 Iulie 2016, 16:49

170.000 de euro pe audienta 0 (ZERO). Super-afacere facuta de TVR !!!! Asa sfatuitori habarnisti are FRF, sa nu-i spuna lui Burleanu ca stergerea datoriei este o afacere proasta???????? Si inca ceva, Olaianos nu e cel care peste tot pe unde se duce il critica pe Burleanu????

811730288915362
Constantin Luca  •  30 Iulie 2016, 16:12

mai burlene esti extrem de enervant,macar nu ranji toata ziua pe unde apuci,fii mai cu emotii,prea mult curaj nejustificat!!!.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează