FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Fără roş-albastru în tricolor! » Scandalul dintre Steaua şi "naţională", iscat la returul cu Olanda, se reaprinde înainte de amicalul cu Trinidad-Tobago

Articol de - Publicat miercuri, 22 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 22 mai 2013 01:05

Piţi a luat foc după ce Reghe şi-a trimis cei mai buni oameni în vacanţă: nu-i va avea disponibili pentru meciul de pe 4 iunie! Lazăr şi Torje pot rata convocarea pentru că au meci cu 2 zile înainte


Victor Piţurcă l-a atacat pe Latovlevici. Laurenţiu Reghecampf a răspuns tăios: "Jucătorii mei revin obosiţi de la «naţională»!". Totul se petrecea la finele lui martie, după categoricul 0-4 din Olanda. Atmosfera din vestiarul tricolor s-ar fi putut detensiona în această vară, prin amicalele cu Trinidad-Tobago (4 iunie) şi Slovacia (14 august), ultimele înainte de "dubla" decisivă din septembrie, cu Ungaria şi Turcia. Totuşi, pe foc se pune un nou smoc de paie: Reghecampf şi-a trimis vedetele în vacanţă cu trei săptămîni înainte de primul joc de verificare!

Piţurcă ar fi reacţionat negativ la aflarea deciziei, avînd în vedere că Adi Popa, Gardoş şi Rusescu sînt singurii selecţionabili care încă nu şi-au început concediul, iar Chiricheş şi Chipciu sînt accidentaţi! În plus, alţi doi "tricolori" de bază au probleme în a răspunde convocării. Gabi Torje şi Granada vor juca, în seara zilei de 2 iunie, ultima etapă din Primera Division, împotriva lui Getafe. Cu mai puţin de 48 de ore înainte de amical, moment în care ar trebui să fie deja în cantonamentul primei reprezentative! În aceeaşi situaţie e şi Costin Lazăr. Mijlocaşul dispută, tot pe 2 iunie, ora 20:30, partida Giannina - PAOK!

În ce situaţie sînt internaţionalii de la Steaua
Bourceanu vacanţă
Pintilii vacanţă
Latovlevici vacanţă
Tătăruşanu vacanţă
Tănase vacanţă
Chiricheş accidentat
Chipciu accidentat
Adi Popa disponibil
Gardoş disponibil
Rusescu disponibil

10 lei e cel mai ieftin bilet la meciul cu Trinidad-Tobago, programat pe 4 iunie, pe Arena Naţională

Noi fără Mutu, ei cu două vedete!
Piţurcă a anunţat stranierii pentru meciul cu Trinidad: Lobonţ, Tamaş, Goian, Raţ, Torje, Lazăr, Maxim, Stoian, B. Stancu şi Marica. Fără Adi Mutu! De partea cealaltă, la adversari va debuta fostul "tunar" Justin Hoyte. Fundaşul dreapta, la Arsenal între 2002 şi 2008, e în prezent la Middlesbrough şi a optat, în martie, pentru selecţionata din Caraibe. Plus Hyland, de la Genk (Belgia). În rest, fotbalişti din divizia internă, ligile inferioare din Anglia, Turcia ori SUA şi "exotici" din Thailanda ori Vietnam!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
misustelistul
misustelistul  •  31 Mai 2013, 17:25

ROMANIA-TRINIDAD 0-3 ........FARA STELISTI....

liviuemil
liviuemil  •  23 Mai 2013, 00:25

Piti, daca esti baiat destept, nu cere la lot nici un stelist. E mai bine si pentru noi dar le faci o bucurie tuturor antistelistilor.Ai curaj sau ti-e frica???

conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Mai 2013, 22:42
Postat de cracker pe 22 Mai 2013, 13:59

Aia pe care i-ai enumerat si-au batut joc de Dinamo anul asta.Sa convoace numai de la Dinamo sa ne bata toti osaptarii si pescarii care joaca fotbal de placere in timpul liber.La Trinidad-Tobago mai joaca si fotbalisti si nu e corect fata de Dinamo care are numai jaloane si petarde in echipa precum Smintila pardon Stratila, Buba-nKur.

Fals ! In tur si-a batut joc acel belgian , care era arbitru de rugby, iar in retur autogol, in repriza I rosu la Latovlevici, .....pana la rosu la Stratila a trecut o repriza in care jucam in superioritate, deci (si) arbitrajul , absentele, forma slaba a lui Dinamo de anul asta, forma buna a Stelei...etc...Nu cred ca mai vedeti pomeni d'astea...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează