FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2021

Mihai Stoica, impresionat de jucătorii de la FCSB în România - Danemarca 1-1: „Ei și restul”

Mihai Stoica, manager general FCSB +49   FOTO
Mihai Stoica, manager general FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 17 noiembrie 2020 20:31 / Actualizat miercuri, 18 noiembrie 2020 00:18

La pauza meciului dintre România U21 și Danemarca U21, scor 1-1, Mihai Stoica (55 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a publicat un mesaj în care i-a lăudat pe Olimpiu Moruțan (21 de ani) și Darius Olaru (22). 

FCSB, liderul Ligii 1, a dat 4 jucători la echipa națională de tineret pentru meciul cu Danemarca, care a adus calificarea la EURO 2021. Trei dintre aceștia, Andrei Vlad, Darius Olaru și Olimpiu Moruțan, au fost titulari, iar cei doi din urmă au ieșit la rampă.

„Tricolorii”, prezenți la un turneu final inedit! Cum se va desfășura EURO 2021 și când are loc tragerea la sorți

Mihai Stoica: „Moruțan, Olaru și restul”

Au fost cei mai buni jucători din tabăra României, lucru subliniat și de Mihai Stoica la pauza meciului. „Moruțan, Olaru și restul. Așa se vede la mine. Pe Pro TV”, a scris MM. Ulterior, cei doi au contribuit decisiv la golul „tricolor”: un șut al lui Olaru a lovit bara, mingea a ajuns la Moruțan, care i-a pasat lui Costache în fața porții. 

După golul atacantului de la CFR, Mihai Stoica a revenit cu o nouă postare: „Exact ce spuneam la pauză. Bară OLARU, assist MORUȚAN (joker pe liber). Felicitări, România!”

+45 FOTO

VIDEO. Totul despre Irlanda de Nord - România:

Citește mai multe știri despre România U21 - Danemarca U21:

Căpitanul Ianis Hagi dă asigurări după calificarea la EURO: „Cu siguranță nu vom dezamăgi, am făcut țara mândră!”

Opinie la cald a lui Răzvan Luţac despre performanța naționalei: „Dacă ne dezumflăm la calificarea asta, fotbalul nostru va fi ca ultimele 10 minute ale meciului. Degeaba”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
magic4ever
magic4ever  •  18 Noiembrie 2020, 14:59

Matan si Costache au fost cei mai buni oameni ai Romaniei aseara...faza golului a fost o nimereala,sut slab al lui Olaru si ajunge mingea la Morutan care era liber si a indeplinit o simpla formalitate sa paseze la Costache...nu stiu ce meci a vazut *** ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

514091889218839
Mihai Buzea  •  18 Noiembrie 2020, 12:23
Postat de invinctus pe 18 Noiembrie 2020, 09:15

*** *** pe zi ce trece devine tot mai prostalau ...... e meritul tau de ca s au calificat ***i ...... de buni ce sunt de aia nu ati vandut un jucator in ultimii 5 ani pe la vreo echipa in firea ei ...... prostii Romaniei astia sunteti astia 20 de insi care sunt *** ciobanasului si care tineti cu ***

Prostalau esti tu si FLAMANZII tai salvați de burleanu!!!

1948forever
1948forever  •  18 Noiembrie 2020, 09:17
Postat de invinctus pe 18 Noiembrie 2020, 09:15

*** *** pe zi ce trece devine tot mai prostalau ...... e meritul tau de ca s au calificat ***i ...... de buni ce sunt de aia nu ati vandut un jucator in ultimii 5 ani pe la vreo echipa in firea ei ...... prostii Romaniei astia sunteti astia 20 de insi care sunt *** ciobanasului si care tineti cu ***

meme e cel mai tare, tu din toate punctele de vedere, maxim ii poti saruta ghetele.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează