FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA

FEROE - ROMÂNIA // Ilie Dumitrescu, directive pentru Cosmin Contra: „Coman, Ianis, Man și Moruțan vor fi nucleul naționalei! Cine să joace? Eu? Marica? Hagi?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 octombrie 2019 09:33

Ilie Dumitrescu (50 de ani), fostul internațional român, este de părere că fotbaliștii tineri care s-au consacrat în ultimele luni la „naționala” U21 trebuie să facă pasul la prima reprezentativă a României.

  • România joacă împotriva Insulelor Feroe în deplasare, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00, iar cu Norvegia, pe Arena Națională, pe 15 octombrie de la ora 21:45. Meciurile vor fi  liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV.

Încet, încet, jucătorii pe care i-am văzut la U21 vor fi nucleul de la naționala mare. Nu mai ai alți jucători. Coman o să joace, Ianis Hagi va fi un adevărat număr 10, Man va face și el pasul, Moruțan la fel.

Cine să joace? Eu? Marica? Hagi? Suntem la 3 meciuri de calificare. Generația mea nu a obținut calificarea la Euro”, a spus Dumitrescu, conform TV Digi Sport.

Ultima ispravă a României U21, victoria cu 3-0 din preliminariile CE 2021 împotriva Ucrainei U21 (DETALII AICI), îi dă în continuare motive selecționerului Cosmin Contra (43 de ani) să fie foarte atent la fotbaliștii care vin din urmă.

De altfel, după performanța „tricolorilor mici” pregătiți de Mirel Rădoi (38 de ani) din vara trecută, aceea de a se califica în semifinalele Campionatului European de tineret, fotbaliști precum Ionuț Radu, Ianis Hagi, Florinel Coman sau George Pușcaș au devenit deja prezențe constante în lotul lui Contra.

PROGRAMUL ROMÂNIEI 

12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00) 
15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45) 
15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45) 
18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

VIDEO Match Preview Feroe - România

VEZI ȘI:

ROMÂNIA U21 - UCRAINA U21 3-0 // Adi Petre, eroul României, mesaj clar pentru Mirel Rădoi: „Sper să nu se obișnuiască cu mine rezervă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
lucibenid
lucibenid  •  11 Octombrie 2019, 15:57

Ilie cu tot respectul iti spun ca Man nu face fata la nationala. Nu stiu de ce Radoi insista sa-l joace ls sub 21 pentru ca nu joaca nimic.

piet
piet  •  11 Octombrie 2019, 14:15

Man alearga ca bicicleta fara lant ,face un minut pe 20 metri, este labil fizic si nu e pe poarta. Mortutzan zici ca e o parashuta in desfasurare.Mihaila e cu doua clase peste ei ! Are ,forta ,viteza,tehnica si este in apropierea portii mereu.

klauz
klauz  •  11 Octombrie 2019, 13:37

Imi pare rau pentru Man si Coman ca au incaput pe aceeasi lista cu Vasile Morutan, care este un prost si un impiedicat. Man si Coman sunt de liga noastra, dar atat. In schimb, Vasile e de judeteana, cel mult. Acest *** nu a reusit nici o pasa si a gresit toate preluarile. Chiar si la "gol" unde avea doar de impins mingea in plasa din 6 metri, a luftat penibil...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează