FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

FIFA a schimbat regulamentul și recomandă ca Islanda - România să fie amânat din cauza pandemiei de coronavirus

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 09:21

Islanda - România, barajul pentru Euro 2020, ar trebui să se dispute pe 26 martie, la Reykjavík. FIFA recomandă amânarea partidei, dar decizia finală va fi luată marți, într-o ședință a forului european. 

Pe fondul pandemiei de coronavirus, FIFA a decis astăzi să modifice o regulă importantă. Echipele de club nu vor fi mai fi obligate să lase jucătorii la echipele naționale în cazul unei convocări. În același comunicat, forul internațional recomandă că niciun meci între echipele naționale să nu se joace în lunile martie și aprilie. Aici se încadrează și Islanda - România, dar decizia nu aparține FIFA. O hotărâre oficială va fi anunțată marți de UEFA.

Islanda - România, sigur fără spectatori

Ministrul Sănătății din Islanda a anunțat că meciul se va disputa cu porțile închise. La fel cum se întâmplă și în România, Islanda a adoptat o măsură drastică: de luni, timp de patru săptămâni, nu vor mai fi permise adunări publice cu mai mult de 100 de persoane. 

Barajul de la Reykjavík ar fi trebuit să fie sold-out. Se vânduseră toate biletele, chiar dacă temperaturile din îndepărtatul stat nordic au fost până acum unele extrem de ostile. În perioada următoare, se vor căuta soluții pentru returnarea banilor pentru biletele achiziționate. 

Sportul mondial, afectat de coronavirus

1. EURO 2020 ar putea fi amânatcu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia ar fi discutată de președintele UEFA, Aleksander Ceferin. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 
 

2. Champions League și Europa League ar putea fi următoarele competiții suspendate imediat de conducerea fotbalului european, scrie Marca.  
 

3. Rugani,jucătorul lui Juventus, a fost diagnosticat cu coronavirus, după ce în urmă cu trei zile a stat alături de Ronaldo și ceilalți colegi la meciul cu Inter Milano. Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce la Torino și intră în carantină. Cum arată poza care înspăimântă Juventus, aici 
 

4. Indian Wells 2020,primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului.Autoritățile au anunțat că și Miami, turneul imediat următor pe teren american, a fost anulat 
 

5.Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19.
„Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 
 

6.Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 

7.Marele Premiu al Australiei, prima cursă a anului din „Marele Circ”, a fost anulată după ce un membru al echipei McLaren a fost depistat pozitiv cu coronavirus. 

Playtech: Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează