FOTBAL  »  NATIONALA  »  FINLANDA - ROMÂNIA 1-1

NOTE GSP Un „tricolor” a primit nota 4, cel mai mic calificativ al meciului Finlanda - România 1-1 » Cine au fost cei mai buni de pe teren

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2022 08:20 / Actualizat sambata, 24 septembrie 2022 09:23

România a remizat cu Finlanda, scor 1-1, într-un duel contând pentru etapa #5 din Liga Națiunilor, rezultat care îi ține pe „tricolori” pe ultimul loc în grupă, cu un meci rămas de disputat.

România putea pleca cu toate cele 3 puncte de la Helsinki, acolo unde Finlanda nu a strălucit vineri seară. Însă greșelile din defenisivă și ratările uriaşe au făcut ca scorul să fie 1-1, iar „tricolorii” să rămână ultimii în grupă. 

Cum evită România ultimul loc în grupă și rușinea retrogradării în Divizia C
Finlanda - România 1-1
Cum evită România ultimul loc în grupă și rușinea retrogradării în Divizia C

Fără să exceleze, toți fotbaliștii lui Iordănescu din primul „11” au primit notă de trecere. Bancu, cel care întâi a greșit la golul finlandezilor, apoi a pasat decisiv la golul lui Tănase, a primit nota 5, la fel ca și Ionuţ Radu, Rațiu, Nedelcearu, M. Marin, Dennis Man și Denis Alibec. 

Deian Sorescu și Florin Tănase, cei mai buni „tricolori” în Finlanda - România. Pușcaș, cel mai slab

Notele cele mai mari le-au aparținut lui Deian Sorescu și Florin Tănase. Mijlocașul lui Rakow a fost cel mai activ „tricolor” pe întreaga durată a partidei, în timp ce fostul golgeter al celor de la FCSB a marcat singurul gol al României. Cei doi au primit nota 7. 

Dezamăgirea vine de la George Pușcaș. Atacantul intrat pe teren în a doua repriză nu a adus niciun plus ofensivei. Mai mult, a stricat un contraatac extrem de periculos al României. Pușcaș a fost notat cu 4. 

Selecționerul Edi Iordănescu a primit nota 6.

De la finlandezi, doar Pukki, autorul golului, a luat nota 7. Însă nordicii n-au avut niciun „corigent” cu nota 4. Ei au mai avut şapte jucători notaţi cu 6 şi alte şase note de 5. 

Toate notele după Finlanda - România 1-1

Un „tricolor” a primit nota 4, cel mai mic calificativ al meciului Finlanda - România 1-1 » Cine au fost cei mai buni de pe teren

Citește și alte știri despre echipa națională:

Penalty evident refuzat în Finlanda - România
Finlanda - România 1-1
Penalty evident refuzat în Finlanda - România
Edi Iordănescu vede o schimbare majoră la națională și vorbește despre plecare: „Luni tragem linie”
Finlanda - România 1-1
Edi Iordănescu vede o schimbare majoră la națională și vorbește despre plecare: „Luni tragem linie”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (18)
zb59
zb59  •  27 Septembrie 2022, 06:00

Ideea era alta. Nu vreau sa polemizez cu nimeni, nu stiu cum acorda SofaScore notele, era doar o constatare. Si, ca sa inchei subiectul, da, am mult mai multa incredere in cei de la SofaScore decat in pseudospecialistii (adica “specialisti” in toate) de la gsp. PS…in meciul de astazi cate pase de gol a oferit mult hulitul Bancu?! Este vina lui ca nu este folosit acolo unde da cel mai bun randament?! Intrebare retorica.

mehigh_ms
mehigh_ms  •  25 Septembrie 2022, 07:54
Postat de mattteo pe 24 Septembrie 2022, 11:08

Tanase 7 ;)))))))))) Vai de capul nostru. Tanase, Bancu, Alibec, nu ar trebui niciodata sa faca parte nici macar din lotul largit. Cu Bancu nu am nimic, dar nu e fundas bun. Iar mijlocasi suny altii mai buni ca el. Dar Tanase, Alibec si alti 'mingicari' din astia crescuti la Hagi (Nedelcu, Cicaldau, Dragus, Vina, Iancu) n-au ce cauta.

bravo... si cam cine ar avea ce cauta oltene??

parpalache
parpalache  •  24 Septembrie 2022, 13:45

Jucatorii noștri nu...au calitate!Nu sunt in stare sa treaca cu mingea la picior de adversari!Incearca sa avanseze numai cu pase,dar nici asta nu le„iese”-pentru ca nu știu sa se demarce pe poziții viitoare!Și reacționeaza cu intârziere-intotdeauna adversarii ajungand la minge inaintea lor!Nu intâmplator joaca numai la echipe din ligi inferioare,sau sunt rezervele...rezervelor!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează