FOTBAL  »  NATIONALA  »  FINLANDA U21 - ROMÂNIA U21 1-3

FINLANDA U21 - ROMÂNIA U21 1-3. Darius Olaru gândește cutezător: „Un nou antrenor, un nou suflu. De ce să nu egalăm performanța de anul trecut?”

România U21 a învins Finlanda U21, scor 3-1. Darius Olaru (22 de ani), mijlocașul celor de la FCSB, a marcat primul gol într-un meci oficial pentru echipa națională. +35   FOTO
România U21 a învins Finlanda U21, scor 3-1. Darius Olaru (22 de ani), mijlocașul celor de la FCSB, a marcat primul gol într-un meci oficial pentru echipa națională.

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2020 20:34 / Actualizat vineri, 04 septembrie 2020 22:21

România U21 a învins Finlanda U21, scor 3-1. Darius Olaru (22 de ani), mijlocașul celor de la FCSB, a marcat primul gol într-un meci oficial pentru echipa națională. 

Adrian Mutu, discurs de lider după primul meci la națională

„E un nou antrenor, un nou suflu la echipă. Fiecare dintre noi a vrut să dea totul și să câștigăm meciul. Știam că va fi un meci greu, un teren dificil. Este altceva cu noul selecționer, dânsul își dorește altceva de la noi, dar cred că am făcut o partidă bună și l-am mulțumit. Nu mi-a fost teamă, dar am avut ceva probleme la fazele fixe. Cred că trebuia să le lucrăm mai mult.

Noi așa vorbim, sperăm să creștem de la meci la meci și să ajungem la un nou campionat european. De ce nu, poate să egalăm performanța de anul trecut. Am văzut la vestiar că Danemarca s-a încurcat, a reușit să egaleze în minutul 95 cu Ucraina (n.r. 1-1 final). Sperăm să îi batem acasă și să ne calificăm”, a declarat Darius Olaru pentru FRF TV. 

A fost o partidă foarte grea, ne așteptam, având în vedere că terenul a fost greu. A doua repriză ne-a ieșit mult mai bine și am reușit să înscriem. Ei au avut ocazii foarte mari în primele minute, sunt bucuros că am reușit să scăpăm de ele și să intrăm în joc. Îmi doresc să înscriu la fiecare partidă, se pare că meciurile cu Finlanda mi-au priit. Mereu când vin la echipa națională sunt onorat să joc și sunt bucuros că e o atmosferă foarte bună aici, chiar dacă nu ne-am atins obiectivele la nivel de club. E o onoare să îmbrac tricoul naționalei, sper să-l îmbrac și pe viitor și să ne calificăm la Campionatul European.
Valentin Mihăilă

Clasamentul în grupa României U21:

FINLANDA U21 - ROMÂNIA U21 1-3. Darius Olaru gândește cutezător: „Un nou antrenor, un nou suflu. De ce să nu egalăm performanța de anul trecut?”

Programul României U21 în preliminariile Euro 2021:

  • 8 septembrie 2020: Finlanda – Ucraina, Irlanda de Nord – Danemarca, Malta – România
  • 9 octombrie 2020: Irlanda de Nord – Finlanda, Ucraina – România, Malta – Danemarca
  • 13 octombrie 2020: Irlanda de Nord – Ucraina, România – Malta, Danemarca – Finlanda
  • noiembrie 2020: Malta – Ucraina
  • noiembrie 2020: Ucraina – Irlanda de Nord, România – Danemarca, Malta – Finlanda

Citește și alte știri despre loturile naționale ale României: 

EXCLUSIV Ultrașii „tricolori” au mers la Mogoșoaia! Protest anti-jucători naturalizați: „Vrem națională cu sânge românesc”

ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD. Avem un nou „decar” la națională! + Decizia luată dimineață de UEFA

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează