FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD

EXCLUSIV Ultrașii „tricolori” au mers la Mogoșoaia! Protest anti-jucători naturalizați: „Vrem națională cu sânge românesc”

România întâlnește Irlanda de Nord, astăzi, de la ora 21:45. Fanii „tricolori” au mers în cantonamentul de la Mogoșoaia pentru a-și încuraja favoriții. +10   FOTO
România întâlnește Irlanda de Nord, astăzi, de la ora 21:45. Fanii „tricolori” au mers în cantonamentul de la Mogoșoaia pentru a-și încuraja favoriții.

Articol de , , - Publicat vineri, 04 septembrie 2020 19:10 / Actualizat vineri, 04 septembrie 2020 20:12

România întâlnește Irlanda de Nord, astăzi, de la ora 21:45. Fanii „tricolori” au mers în cantonamentul de la Mogoșoaia și au transmis un mesaj împotriva jucătorilor naturalizați în lotul naționalei României. 

La Mogoșoaia, înaintea plecării echipei spre Arena Națională, aproximativ 50 de suporteri din grupul „Uniți sub Tricolor” au venit să protesteze împotriva jucătorilor naturalizați. Aceștia au afișat mai multe mesaje, laitmotivul fiind investițiile în copii și juniori. 

  • CONTEXT: Mirel Rădoi a spus de mai multe ori că ar fi deschis să folosească jucători naturalizați în naționala României. S-a vorbit la începutul mandatului despre Omrani, o idee contestată de oameni de fotbal precum Cornel Dinu, iar acum, Camora, de la CFR Cluj, și-a luat cetățenie și poate fi folosit de naționala României.

Suporterii au afișat mesajul „E cam ora (n.r. joc de cuvinte cu numele lui Mario Camora) să investim în juniori / Nu în importuri surogat din alte țări”, apoi au scandat „Centre de copii și juniori, nu import de jucători” și „Vrem națională cu sânge românesc, sânge românesc, sânge românesc”.

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+6 FOTO

Vor pe stadioane

Suporterii au rămas la Mogoșoaia până în momentul în care autocarul „tricolorilor” a pornit spre Arena Națională. Ultrașii au protestat împotriva interdicției de a pătrunde pe stadioane:  „Mereu lângă echipă în ciuda represiunii / Nicio lege nu poate pune granițe pasiunii”.

FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Cristi Preda
+6 FOTO

Citește și alte știri despre echipa națională a României:

ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD. Avem un nou „decar” la națională! + Decizia luată dimineață de UEFA

FINLANDA U21 - ROMÂNIA U21. Selecționerul e condiționat de cluburile de prima ligă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (51)
ray51
ray51  •  06 Septembrie 2020, 12:20

Nu am absolut nimic impotriva jucatorilor, cetatenilor straini care isi iau cetatenie romana. Doar ii deplang!!!

0005
0005  •  06 Septembrie 2020, 01:27

România trebuie să aibă și ea faliții ei, ce ne trebuie naturalizați? Nu ne calificăm, ce are a face??? Lucrurile merg bine, că de fotbaliști „vedete” România nu duce lipsă :))) Demonstrează pe teren care este valoarea lor... Adică 0, din păcate!

157529838161978
Tudorel Dumitru  •  05 Septembrie 2020, 21:01

Intradevar ceva unic in Eropa,adica sa-i drogheze pe toti.Alo FRF ,LIGA trezitiva !

Vezi toate comentariile (51)
Comentează
Close