FOTBAL  »  NATIONALA  »  FC VOLUNTARI

Florin Bratu propune un jucător al revelației Ligii 1 la națională: „S-a dezvoltat foarte bine, am mare încredere în el”

Florin Bratu, selecționerul de la U21
Florin Bratu, selecționerul de la U21

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 decembrie 2021 18:33 / Actualizat duminica, 05 decembrie 2021 18:44

Florin Bratu (41 de ani), selecționerul echipei naționale U21 a României, l-a elogiat pe Ion Gheorghe (22). Bratu spune că-l vede pe mijlocașul celor de la FC Voluntari drept o soluție pentru prima reprezentativă a României.

Ion Gheorghe este una dintre piesele de bază ale echipei-revelație din Liga 1, FC Voluntari, care ocupă locul 3 în prezent. Astăzi, cu FCU Craiova, mijlocașul ilfovenilor a înscris golul 2 și a cules laudele lui Florin Bratu, care l-a antrenat în perioada pe care a petrecut-o la Dinamo.

Liviu Ciobotariu, salvat de Gabi Tamaș în Bănie: „Trebuia să vă scot la meciul ăsta, că aveați emoții”
FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI 0-2
Liviu Ciobotariu, salvat de Gabi Tamaș în Bănie: „Trebuia să vă scot la meciul ăsta, că aveați emoții”

Florin Bratu îl vede pe Ion Gheorghe la prima reprezentativă: „Am mare încredere în el”

„Poate juca mijlocaș dreapta, mijlocaș stânga, e un jucător polivalent care a crescut formidabil în ultimii 2 ani și îl felicit pentru asta. Acum, odată cu poziționarea foarte bună a Voluntariului, poate va apărea în atenția echipei naționale, de ce nu? E un băiat care s-a dezvoltat foarte bine.

Este profesionist, lucru de admirat, și are tot viitorul în față. Am mare încredere în el”, a spus Bratu la emisiunea „Fotbal European”, de la DigiSport.

Ce a declarat Ion Gheorghe după FCU Craiova - FC Voluntari

A fost un meci dificil, ne așteptam la asta pentru că aveau nevoie de puncte. Noi la fel, vrem poziția a treia. Am știut să suferim în anumite momente, importante sunt cele 3 puncte. 

Nu a fost niciun fault la golul meu, Igor a dat diagonală, cei de la Craiova au spus că este ofsaid, așa că am lăsat fundașul să preia mingea. Apoi am ciupit mingea și am șutat. 

Următorul meci este cel mai important, cu cealaltă Craiova. Va fi un meci foarte greu, sperăm să scoatem un rezultat bun. 

- Ion Gheorghe, FC Voluntari

Florin Bratu propune un jucător al revelației Ligii 1 la națională: „S-a dezvoltat foarte bine, am mare încredere în el”
Ion Gheorghe // foto: Imago Images

În acest sezon, Ion Gheorghe a adunat 15 meciuri, 5 goluri și 3 pase decisive în Liga 1. El a ajuns la FC Voluntari de la Dinamo, în vara anului 2018. În prezent, cota sa de piață este de 900.000 euro.

Mai multe știri despre FCU Craiova - FC Voluntari: 

Dragoș Albu: „N-ai cum să joci așa slab acasă și să iei bătaie!”

Fără victorie la FCU Craiova, Eugen Trică recunoaște că e sub presiune: „Se joacă pe viață și pe moarte, meciurile următoare sunt ca niște finale”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
22robert03
22robert03  •  06 Decembrie 2021, 04:49

Rezultatele de la echipa antrenata de dl Bratu isi spun cuvintele.

coco1987
coco1987  •  06 Decembrie 2021, 01:16

Eu l am "remarcat" pe dl Bratu ca jucator in meciul decisiv de la Copenhaga, 2003,Danemarca-Romania 2-2 (prietenii stiu de ce)...Asa ca...sunt mai mari sanse ca expertiza sa apreciativa la adresa unui jucator sa insemne ca in realitate valoarea fotbalistica a acestuia sa fie tocmai cea opusa.

calinescu_
calinescu_  •  05 Decembrie 2021, 22:17

Bratu saracu vorbeste numai prostii ....!!!! Parca e din emisiunea "copiii spun lucruri traznite" ....!!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează