FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI

Dragoș Albu: „N-ai cum să joci așa slab acasă și să iei bătaie!”

Dragoș Albu, căpitanul celor de la FCU Craiova, a vorbit despre înfrângerea cu Voluntariul, 0-2
Dragoș Albu, căpitanul celor de la FCU Craiova, a vorbit despre înfrângerea cu Voluntariul, 0-2

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 decembrie 2021 18:10 / Actualizat duminica, 05 decembrie 2021 18:13

Dragoș Albu, căpitanul celor de la FCU Craiova, a vorbit despre înfrângerea cu Voluntariul, 0-2.

„Pierdem puncte pe teren propriu și e dureros. N-avem voie să pierdem aici. Dar nu ies lucrurile așa cum vrem, trebuie să muncim mai mult. N-ai cum să joci așa slab acasă și să iei bătaie. Trebuie să ne gândim la meciurile rămase. Nimeni nu vrea să piardă de o manieră ca asta. Avem nevoie mare de puncte. 

La șpriț cu rivalul! Mititelu jr. a petrecut cu Gabi Tamaș înainte de meciul direct + reacţia lui Ciobotariu
FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI
La șpriț cu rivalul! Mititelu jr. a petrecut cu Gabi Tamaș înainte de meciul direct + reacţia lui Ciobotariu

Probabil lipsa de concentrare e problema, habar n-am. Ducem mingea în fața porții și nu reușim să dăm gol. Parcă suntem blestemați. Nu trebuie să ne pierdem încrederea în noi, asta e tot ce ne-am mai rămas acum”, a spus Dragoș Albu la Look Sport.

Huiduit de propriii fani! Jucătorul lui FCU, ținta oltenilor la meciul cu Voluntari: „Nu merită acest tratament”

Claudiu Bălan (27 de ani), atacantul celor de la FU Craiova, a fost huiduit de propriii fani în timpul meciului cu FC Voluntari, scor 0-2. 

Titular în centrul atacului, Bălan a avut o evoluție ștearsă, în nota echipei. În minutul 62, antrenorul Eugen Trică a decis să-l înlocuiască pe vârful oltean cu Andrea Compagno.

Claudiu Bălan, huiduit în FCU Craiova - FC Voluntari 

În timp ce se îndrepta spre marginea terenului, Bălan a fost huiduit copis de fanii Craiovei, nemulțumiți de randamentul fotbalistului. În tot acel timp, Bălan a afișat o figură iritată. 

Gestul suporterilor a fost „taxat” de Ionuț Angheluță, comentator DigiSport: „Bălan a contribuit la promovarea echipei și nu cred că merită acest tratament”.

În acest sezon de Liga 1, Bălan a înscris 4 goluri în 17 meciuri. El are un total de 21 de goluri în 64 de partide pentru FCU.

Claudiu Bălan, criticat dur de publicația familiei Mititelu

În septembrie, după FC Botoșani - FCU Craiova 1-1, Bălan fusese desființat de site-ul Ediție.ro, fiind considerat principalul vinovat de faptul că oltenii au scăpat printre degete victoria. Publicația condusă de Adrian Mititelu l-a criticat aspru pe Bălan pentru greșeala comisă în minutul 90, în urma căreia gazdele au egalat, 1-1.

„Bălan a avut tot timpul din lume să facă orice vrea el cu mingea pe final de meci, însă a dat pasă direct al adversar și, în 10 secunde, Știința a încasat golul egalizator și nu a mai plecat cu trei puncte din fieful lui Iftime. FC Universitatea Craiova rămâne cu regretul că dacă Bălan dădea cu mingea în tribune sau unde voia el, și nu la adversar, atunci altul era rezultatul partidei cu FC Botoșani”, au scris cei de la Ediție.ro, care au avertizat că „sita va cerne în iarnă”.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Cristi Balaj a verificat regulamentul și explică de ce golul lui CFR Cluj ar fi fost regulamentar: „Îmi pare rău că sunt nevoit să fac asta”

Rednic a pus piciorul în prag » Doi dinamoviști importanți, scoși din lot

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  05 Decembrie 2021, 20:25

Nu ai cum sa joci bine acasă cu jucători de liga a treia. Efectiv ni ai cum. Vom da vina pe Trica acum dar cine a alcătuit lotul acesta absolut neputincios? Nu cumva Mititelu? Sigur, ajutat și de Mutu, în limitele unui buget de județeană? Vine pauza de iarna și dacă nu pricepem ca fără jucători nu se poate juca fotbal putem sa mai cumpărăm 7 autocare caci tot dezastru va scrie pe noi. Nu știu cum este Trica în postura de antrenor dar cu astfel de jucători nici nu avem cum sa aflam.

wrx.
wrx.  •  05 Decembrie 2021, 19:33

Dar tu ai jucat ceva ? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează