FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - FINLANDA U21

Florin Bratu nu e pe deplin fericit după victoria cu Finlanda U21: „Ăsta e sistemul la noi”

România U21 a câștigat pe final amicalul cu Finlanda U21, scor 2-1, în primul joc de fotbal găzduit de arena „Arcul de Triumf”. Selecționerul Florin Bratu (42 de ani) și-a felicitat elevii pentru dăruirea de care au dat dovadă în repriza secundă. +20   FOTO
România U21 a câștigat pe final amicalul cu Finlanda U21, scor 2-1, în primul joc de fotbal găzduit de arena „Arcul de Triumf”. Selecționerul Florin Bratu (42 de ani) și-a felicitat elevii pentru dăruirea de care au dat dovadă în repriza secundă.

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2022 19:30 / Actualizat vineri, 25 martie 2022 19:38

România U21 a câștigat pe final amicalul cu Finlanda U21, scor 2-1, în primul joc de fotbal găzduit de arena „Arcul de Triumf”. Selecționerul Florin Bratu (42 de ani) și-a felicitat elevii pentru dăruirea de care au dat dovadă în repriza secundă.

  • România - Grecia se joacă pe stadionul din Ghencea, astăzi, de la ora 20:15. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro X.

Florin Bratu a obținut a doua victorie pe banca reprezentativei de „tineret” și speră să ducă seria mai departe. Admite că doar așa poate avea o atmosferă bună în cadrul lotului. Se plânge, însă, de schimbările dese pe care e obligat să le facă de la o acțiune la alta.

Florin Bratu, după România U21 - Finlanda U21: „Rezultatele contează în acest moment”

„Sincer, după o primă repriză destul de modestă, am încercat la pauză să reglăm lucrurile. Mă bucur că cei care au intrat au făcut-o bine, au înscris. Ne lipsește jumătate de echipă față de ultima acțiune. Nu e ușor , dar ăsta e sistemul la noi, la națională. 

Mă bucur că au avut orgoliu în partea secundă. Trebuie să felicit adversarul. Au făcut un meci bun, interesant, ne-au surprins de multe ori. Pentru mine, așa cum cum am spus-o și la conferință, sunt importante în momentul de față, pe lângă joc, și rezultatele. Doar așa putem avea o atmosferă bună”, a spus Florin Bratu, la TVR 1. 

Am văzut aseară victoria celor din Macedonia de Nord. Sunt puțini fotbaliști care joacă în țări importante. Am văzut spirit! Cu spiritul au scos campioana europeană. Mesajul meu, în fotbalul ăsta blamat pe care îl avem noi, este să avem cât mai puține scuze.
- Florin Bratu

VIDEO Laszlo Balint, înainte de România - Grecia: „Am mare încredere în Edward Iordănescu, nu se ferește de provocari”

Citește și alte știri despre echipa națională a României:

Cei 4 fotbaliști care nu trebuie să lipsească din echipa lui Edi Iordănescu în opinia lui Ioan Andone: „De când joacă la naţională au fost constanţi”

EXCLUSIV // VIDEO Laszlo Balint a făcut o comparație între România și Macedonia de Nord: „Ăsta e cuvântul care face diferența”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ripensistu
ripensistu  •  25 Martie 2022, 21:10

Florin Blatu.

mattia.montini
mattia.montini  •  25 Martie 2022, 19:50

Sistemul lui Bratu e sa multumeasca pe toata lumea. Practic, astazi s-a semnat pacea de la Arcul de Triumf. Astazi am vopsit alaturi de domnii bekali si rotaru, am dat curaj catorva tineri de perspectiva. Un test util, o selectie bifata in cv, imnul cantat la magnetofon, nu e rau. Important e ca antrenorul Bratu sa isi aplece si pe viitor urechea asupra soaptelor latifundiarilor, pt ca toata lumea va avea de castigat. Ianis e bun, are o grupa sanguina care il recomanda. E bine, stam bine. Bravo, Florine!

doublem
doublem  •  25 Martie 2022, 19:37

"ăsta e sistemul la noi" . Amical cu brigadă de arbitri din România .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează