FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KOSOVO

EXCLUSIV Impresarul „tricolorului” criticat de Viorel Moldovan iese la atac: „Să preia el naționala, dacă vrea să-l bage pe Rus!”

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2023 11:57 / Actualizat marti, 12 septembrie 2023 13:01

Florin Manea, impresarul fundașului Radu Drăgușin (21 de ani), i-a dat replica lui Viorel Moldovan. Fostul internațional afirmase aseară că apărătorul de la Genoa ar trebui să fie rezervă în România - Kosovo, iar în locul lui să i se dea o șansă lui Adrian Rus. 

  • România întâlnește de la 21:45 Kosovo, pe Arena Națională, în preliminariile EURO 2024. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Antena 1.
  • La jumătatea preliminariilor, România e pe loc calificabil, doi, cu un punct deasupra Israelului și la două lungimi distanță de liderul Elveția

Nemulțumit de cum a tratat Radu Drăgușin faza golului marcat de Israel, Viorel Moldovan a declarat ca acesta ar trebui să fie înlocuit cu Adrian Rus (27 de ani, Pafos FC). După declarațiile fostului atacant, Florin Manea a reacționat pentru GSP.

3 jucători lăsați de Iordănescu în afara lotului » Cine vede din tribune meciul România - Kosovo
ROMÂNIA - KOSOVO
3 jucători lăsați de Iordănescu în afara lotului » Cine vede din tribune meciul România - Kosovo

Florin Manea, replică pentru Viorel Moldovan

„Radu e cel mai bun tânăr jucător. Da, a fost o greșeală, dar nu ceva catastrofal. A fost, în afară de ce acea fază, printre cei mai buni de pe teren. Elvețianul de la City (n.r- Manuel Akanji) l-a scăpat de două ori pe Mihăilă și nu i-a mai sărit nimeni în cap. 

Nouă, românilor, ne place să dăm în cei mai buni. S-a dat în Hagi, s-a dat în Balaci, se dă în toată lumea. Așa să dă și în Drăgușin atât timp cât e top. Dacă era la Botoșani, nu mai dădea nimeni în el.

El a fost cel mai bun de la Genoa în două dintre cele trei meciuri din Serie A, contra lui Duvan Zapata și Ciro Immobile. Dacă jucătorul ăsta trebuie lăsat pe bancă pentru a juca Rus, atunci îi propun lui Viorel Moldovan să preia echipa națională”, a spus Florin Manea pentru Gazeta Sporturilor.

  • Radu Drăgușin a fost notat cu 5 de Gazeta Sporturilor după prestația din meciul cu Isarel, la fel Manea, Bancu, Olaru, Răzvan Marin, Sorescu, și Florinel Coman. Colegul său din centrul defensivei, Andrei Burcă, a luat 6.
  • Fundașul are 3 meciuri jucate în Serie A și unul în Cupa Italiei. Toate ca integralist
  • Drăgușin are 8 meciuri la națională, fiind integralist în toate cele 5 partide din aceste preliminarii

România - Kosovo, echipele probabile

România: H. Moldovan - Rațiu, Drăgușin, A. Burcă, Camora - Olaru, R. Marin, N.Stanciu - I. Hagi, Alibec, Mihăilă 
Rezerve: Rezerve: Aioani, Târnovanu, Sorescu, A. Rus, Bancu, Screciu, M. Marin, Cicâldău, Moruțan, G. Pușcaș, Fl. Coman, Bîrligea 
Selecționer: Edward Iordănescu

Kosovo: Muric - Vojvoda, Amir Rrahmani, Aliti, Pagarada - B.Berisha, Loshaj, Muslija, Zhegrova - Muriqi, Rashica 
Rezerve: Ujkani V. Bekaj I. Beka Dresevic Hadergjonaj Fazliji E. Krasniqi Zeneli Zeqiri V. Berisha Korenica Albion Rrahmani 
Selecționer: Primoz Gliha

Din start, un semn de întrebare e la Drăgușin. Nu ştiu dacă i se va mai da o şansă, ţinând cont că a avut o implicare importantă la golul încasat de către noi cu Israel. A judecat prost acea acțiune. Nu trebuia să se retragă până la 16 metri și să ofere culoar de șut adversarului. 

Poate îi va da şanse în continuare lui Drăguşin, dar şi pe construcţie mi s-a părut slăbuţ. Nu ştiu care e nivelul lui Adrian Rus. Edi şi staff-ul ştiu mai bine. Dar e la lot. De ce să nu-l foloseşti?

- Viorel Moldovan

VIDEO Edward Iordănescu, pus în gardă de Kosovo: „Ne așteaptă un duel mai greu decât cel cu Israel”

Citește și: 

Edward Iordănescu are aliați printre antrenorii din Superliga: „Ce-ți oferă fotbalul românesc?”

Pierdere de ultimă oră! Un titular al „naționalei” s-a accidentat la antrenamentul oficial și nu va juca în meciul cu Kosovo

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (31)
marianulvich
marianulvich  •  12 Septembrie 2023, 20:16
Postat de Adixtz pe 12 Septembrie 2023, 14:26

Pai si ti se par asa multi? Imi mai dai inca un exemplu pe care il stie toata lumea-Razvan Marin! Imi este foarte antipatic acest impresar dar de data asta are dreptate! Viorel Moldovan bate campii! R Dragusin era rezervă la. Juventus( dar mai si juca cateva minute) si nu era convocat la echipa națională! A fost nedreptatit multa vreme! Trebuia adus mai demult la echipa nationala pt a capata experiență/ meciuri! Valoare are ! Dar antrenorii romani sunt fricosi. Nu toti sunt Mircea Lucescu sa promoveze tineri ( de valoare evident, nu Tavi Popescu impins de impresari si de GigiB) Edi nici tineri nu promoveaza nici jucatori aflați in formă (gen A. Chitu)nu convoacă ! Merge pe continuitate cica: Puscas, Hagi si toti frecatorii de mentă!

Copilul, iar vrei exemple.fac compunere cu tinr. Ti am aratat ca vorbesti sa nu adotmi. Este un ghiveci acolo...

ovis
ovis  •  12 Septembrie 2023, 18:20

Centrul apararii este singurul lucru decent la Nationala.Burca si Dragusin sunt chiar ok ca atitudine si joc.

alexxp1955
alexxp1955  •  12 Septembrie 2023, 17:03

Sunt uimit ce fiu a avut Nicolae Manea ! O lichea!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează