FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KOSOVO

VIDEO + FOTO România - Kosovo 2-0 » Ce chin, ce jale, dar încă un pas spre calificare!

Articol de , , , , - Publicat miercuri, 13 septembrie 2023 00:32 / Actualizat miercuri, 13 septembrie 2023 00:37

România a învins Kosovo, scor 2-0, și păstrează poziția secundă în grupa I preliminară pentru EURO 2024. Golurile izbăvitoare au venit târziu, de la Stanciu și Mihăilă.

  • La jumătatea preliminariilor, România e pe loc calificabil, doi, cu un punct deasupra Israelului și la două lungimi distanță de liderul Elveția
    Se mai joacă ACUM: Elveția - Andorra, Israel - Belarus
  • Meciul a fost întrerupt în minutul 18. Jucătorii au fost trimiși la vestiare la ora 22:06 și au reluat jocul la ora 22:55. 

Edi s-a ținut de cuvânt, a umblat masiv în primul „11”, după prestația deloc fericită din meciul cu Israel. Numai că alegerile au lăsat loc de multe discuții, iscate inclusiv în afara stadionului, între oameni de fotbal, între fani, chibiți pe cele 5 schimbări. 

FOTO. Cele mai tari imagini din România - Kosovo

+32 FOTO

Evident titularizările lui Screciu și Pușcaș au dat startul celor mai multe controverse. Dar poate că ceea ce Iordănescu jr simte va fi suficient pentru punctele ce trimit România cu 2-3 pași mai aproape de turneul final. Poate!

„Acum ori niciodată / Croiește-ți altă soartă", sunt versurile scrise de Andrei Mureșanu, intonate aseară de Adda și de cele peste 25.000 de suflete. Pentru că de asta avem nevoie. 

De un suflu nou, de un alt fotbal, pentru că deși suntem neînvinși, am rămas datori cu o prestație de europene. Să lăsăm depoarte fotbalul sărac și să demonstrăm că știm mai mult decât Kosovo și Israel. Să ne "asfaltăm" drumul spre primul turneu final după o pauză de 8 ani.

România - Kosovo, meciul ultrașilor

Primul sfert de oră a fost timid, puțin din partea lor, și mai puțin în partea galbenă. "Cireașa de pe tort", ieșirea lui Coman în afara terenului cu tot cu minge. De parcă a încălțat ghetele lui Sorescu de la meciul cu Israel. 

Miza e mare, decisivă pentru kosovari, puncte de aur și pentru noi. Și cam atât a fost din fotbal. Ultrașii României au mutat atenția spre sfera politicului, au afișat mesaje anti Kosovo, pauză pe teren, apoi arbitrul a trimis echipele la vestiare. Timp de 49 de minute.

România, cu om în plus

În 10 minute de la reluare am arătat mai mult fotbal decât într-o repriză cu Israel și alte 17 minute cu Kosovo. Deși ne paște o suspendare, cumva pauza a fost benefică pentru "tricolori". Ianis, Bancu și Cicâldău nu și-au reglat "tirul", execuții stângace din poziții excelente. Apoi o neatenție a lui Burcă ne putea îngropa. Pasă prea slabă înapoi, interceptată de Muriqi, numai că golgeterul kosovar și-a terminat gloanțele cu Elveția.

Nervii au cedat. Poate și interesele celor din Kosovo sunt departe de zona sportului. O fază nevinovată a inflamat la maximum răbdarea suporterilor. Iar jucătorii oaspeților au căutat meleul fix în fața ultrașilor. Fără rezultatul dorit. Vigilenți și cei de la stația de amplificare, care au îndemnat imediat la calm.

Și finalul de repriză le-a aranjat pe toate cât să schimbe o seară cenușie într-una de vis pentru noi. În 3 minute eroul din meciul cu Elveția, Vedat Muriqi, a ratat dintr-o poziție excelentă, apoi l-a lovit pe Screciu și a fost eliminat. Avem nevoie de o repriză cu liniște în peluză și mult fotbal și curaj pe teren.

Denis Alibec, plusul necesar României 

Intrarea lui Denis Alibec a adus plusul ofensiv de care era nevoie. Mai multă calitate, plus de moral dat și de golul din urmă cu 72 de ore. Mai e nevoie să se ridice "ceața" de pe ochii celor reponsabili cu pasa. O "ceață" ce-a stat și pe decizia lui Stanciu. Coman a "inventat" un penalty, "decarul" și căpitanul Stanciu și-a luat responsabilitatea. Deși pe lângă minge dădea târcoale și Hagi. A tras slab, pe jos, cu inima îndoită, Muric și-a făcut temele și l-a ghicit.

Cu om în plus o repriză, cu penalty, cu Kosovo complet la pământ, am reușit până la urmă să spargem zidul. Tot Nicușor. Tot minunat, specialitatea casei, șutul de la distanță. 

Torpila sub bară a lui Mihăilă a fost doar consolidarea unui succes obținut cu trudă. Goluri ce ne țin pe locul 2, ce scot complet Kosovo din calculele calificării și restrâng numărul celor implicate la trei: Elveția, România, Israel. 

FINAL » România - Kosovo 2-0 

  • Au marcat: Stanciu 83', Mihăilă 90+3

min. 90+3, GOOOOOOOL ROMÂNIA, 2-0: Valentin Mihăilă, MVP-ul din Elveția, intră decisiv și astăzi. E găsit perfect demarcat de o pasă a lui Rațiu și trage tare, din 8 metri, fără preluare, sub bara transverală. 

min. 89: Ocazii mari ratate de Alibec și Moruțan. Anunț făcut în stadion: STB a prelungit programul până la ora 01:30. 
min. 87: Alibec scapă singur spre poarta adversară, dar trage pe lângă. Ulterior, de la margine a fost ridicat fanionul pentru ofsaid.
min. 85: Kosovo răspunde cu furie. Horațiu Moldovan parează!
min. 83, GOOOOOOOOL ROMÂNIA, 1-0: Nicolae Stanciu se revanșează după penalty-ul ratat. Vine lansat, nemarcat, trage cu piciorul stâng, bară-gol. 

România - Kosovo 2-0 » Ce chin, ce jale, dar încă un pas spre calificare!
FOTO: Captură @Antena 1

min. 80: Vojvoda acuză probleme musculare, cade pe gazon și așteaptă intervenția echipei medicale. Meciul este întrerupt de mai bine de un minut.

România - Kosovo 2-0 » Ce chin, ce jale, dar încă un pas spre calificare!
Vojvoda acuză probleme

min. 78: Albion Rrahmani, atacantul Rapidului, este pregătit pentru a fi introdus în tabăra kosovară. 
min. 72: Ies Coman și Ianis Hagi, intră Mihăilă și Moruțan, cuplul care a adus remiza 2-2 din Elveția.
min. 67: Kosovo a renunțat la orice intenție ofensivă, s-a retras pe două linii la 35 de metri de poarta lui Muric. România nu găsește pentru moment soluții pentru a desface apărarea.
min. 61: Nicolae Stanciu își ia un elan mic, trage în stânga portarului. Muric respinge în corner. Edi Iordănescu forțează. Răzvan Marin intră în locul lui Burcă. 

România - Kosovo 2-0 » Ce chin, ce jale, dar încă un pas spre calificare!

min. 58: Florinel Coman cade în careu, „centralul” Delajod dictează penalty. Kosovarii protestează vehement. Analiza din camera VAR a confirmat decizia din teren. 

România - Kosovo 2-0 » Ce chin, ce jale, dar încă un pas spre calificare!

min. 53: Nicușor Bancu vede un cartonaș galben pentru o intrare întârziată asupra lui Berisha. Și Vojvoda e avertizat, l-a faultat tare pe Ianis Hagi cu o fază înainte.

min. 48: Denis Alibec preia la 18 metri și trage puternic. Muric, portarul oaspeților, scapă balonul în corner.

România - Kosovo 2-0 » Ce chin, ce jale, dar încă un pas spre calificare!

A început repriza secundă! Denis Alibec, introdus în locul lui George Pușcaș. Înlocuirea a fost primită cu aplauze de spectatori. 

VIDEO. Mai mulți suporteri au părăsit Arena Națională la pauza meciului

FOTO. S-a terminat prima repriză din România - Kosovo! Cele mai spectaculoase imagini

+32 FOTO

min. 42: Muriqi vede al doilea cartonaș galben pentru un cot aplicat direct în figura lui Screciu. Mijlocașul lui CSU Craiova are nevoie de îngrijiri medicale.

România - Kosovo 2-0 » Ce chin, ce jale, dar încă un pas spre calificare!
FOTO: Captură TV @Antena 1

min. 40: Florinel Coman cere penalty după un șut din 10 metri. Faza e analizată în camera VAR, nu a fost luată nicio decizie. La acțiunea imediat următoare, Zhegrova a țâșnit spre poarta lui Moldovan. Șutul lui cu mult efect trece la câțiva centimetri.

min. 38: Florinel Coman execută groaznic o lovitură liberă de la 30 de metri, lateral stânga. Mingea se duce mult peste poarta kosovarilor.
min. 33: Coman și Rrahmani s-au faultat chiar în fața ultrașilor din „Uniți sub tricolor”. S-a creat un meleu. Pușcaș și Rrahmani au văzut câte un cartonaș galben. Atacantul român va fi suspendat pentru partida viitoare din preliminarii, deplasarea cu Belarus.

România - Kosovo 2-0 » Ce chin, ce jale, dar încă un pas spre calificare!

min. 29: Burcă pasează greșit spre Moldovan, mingea ajunge direct la Muriqi. Atacantul kosovar reia slab, Drăgușin are timp să intervină prin alunecare și să respingă de pe linia porții.

România - Kosovo 2-0 » Ce chin, ce jale, dar încă un pas spre calificare!

min. 26: Bancu, într-o poziție similară cu cea a lui Hagi de acum câteva minute. Fundașul lui CSU Craiova trage la fel de prost, mult pe lângă poartă.

România - Kosovo 2-0 » Ce chin, ce jale, dar încă un pas spre calificare!
FOTO: Captură TV @Antena 1

min. 23: Ianis Hagi e scăpat din marcaj. Are timp să își pregătească mingea, din unghi, la 8 metri de poartă, dar trage modest cu piciorul drept. 

România - Kosovo 2-0 » Ce chin, ce jale, dar încă un pas spre calificare!
FOTO: Captură TV @Antena 1

min. 22: Burcă respinge greșit o minge, dar Moldovan iese și reține din fața lui Muriqi. 
min. 18: Muriqi vede cartonașul galben pentru un cot aplicat lui Screciu.

România - Kosovo, reluat la ora 22:55

„Centralul” Delajod a permis reluarea partidei! 

Fotbaliștii au revenit pe teren la ora 22:48

Fotbaliștii au revenit pe teren, urmează o perioadă de 10 minute de încălzire. Fanii scandează „România, România!”. Crainicul arenei a avertizat încă o dată că la următorul incident meciul va fi oprit definitiv.

40 de minute de așteptare, suporterii pleacă spre case

Au trecut deja 40 de minute de la oprirea partidei. Sute de suporteri au părăsit locurile din tribune și se îndreaptă spre case. 

România - Kosovo 2-0 » Ce chin, ce jale, dar încă un pas spre calificare!

Jandarmii pregătesc evacuarea ultrașilor 

Jandarmii au creat un coridor de securitate prin care ultrașii care provoacă probleme să fie evacuați din stadion. În fața Arenei Naționale, pe bulevardul Basarabiei, au fost pregătite mai multe dubițe ale Jandarmeriei. Între timp, zeci de spectatori din zona tribunelor au părăsit stadionul. 

Stanciu, Burcă, Rashica și Muriqi au discutat câteva zeci de secunde la centrul terenului. 

Ultimatum la stația de amplificare a stadionului

Pe grafica partidei a apărut mesajul „meci întrerupt din cauza comportamentului discriminatoriu”. În continuare, jandarmii și securitatea FRF discută cu ultrașii. 

La stația de amplificare a Arenei Naționale a fost transmis un ultimatum. Dacă vor mai fi afișate mesaje controversate sau vor mai exista scandări împotriva celor din Kosovo, meciul va fi oprit definitiv. 

România - Kosovo 2-0 » Ce chin, ce jale, dar încă un pas spre calificare!

Ședință la vestiare » Observatorul și arbitrul discută cu Răzvan Burleanu

Meciul este întrerupt de 22 de minute. La vestiare are loc o ședință între Răzvan Burleanu, observatorul partidei și arbitru. Potrivit Antena 1, la 22:35 ar trebui ca fotbaliștii să revină pe teren. 

Rezervele României sunt la încălzire, în timp ce tot stadionul huiduie comportamentul grupării „Uniți sub tricolor”. 

Un astfel de comportament nu trebuie adus pe stadion. Politica nu ar trebui să aibă legătură cu fotbalul. Fiecare avem preferințele noastre, dar trebuie să le ținem acasă. Cum se numește gruparea fanilor, „Uniți sub tricolor”? Dacă ar fi uniți ar trebui să susțină naționala
- Gică Popescu

Răzvan Burleanu a coborât la vestiare

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a coborât din lojă și s-a îndreptat către zona vestiarelor. În tot acest timp, ultrașii din „Uniți sub Tricolor” continuă parlamentările cu jandarmii. Ceilalți suporteri de pe Arena Națională au dezaprobat comportamentul. 

România - Kosovo 2-0 » Ce chin, ce jale, dar încă un pas spre calificare!
Andrei Perda / FOTO: Raed Krishan

Andrei Preda, cunoscut drept „Gogoașă”, lider al Peluzei Sud Craiova, este în centrul ostilităților. 

România și Kosovo, trimise la vestiare

„Centralul” fluieră și trimite cele două echipe la vestiare. Răzvan Burleanu a fost surprins îngrijorat la oficială. În acest moment, mii de fani scandează „FRF, m**e FRF”. Partida este oprită!

Kosovarul Milot Rashica a aplaudat în momentul în care arbitrul a ordonat deplasarea către cabine.

+32 FOTO

La meciul tur din Priștina, imnul nostru a fost huiduit îndelung de întregul stadion, iar suporterii români au fost ținta injuriilor continue și a jignirilor repetate ale suporterilor kosovari, o mare parte din fani fiind evacuați, arestați, agresati și amendați.

România nu recunoaște statul Kosovo, care și-a declarat independența față de Serbia în februarie 2008.

VIDEO. Minutul 18 » Kosovo vrea să iasă de pe teren 

Fotbaliștii naționalei din Kosovo vor să iasă de pe teren din cauza scandărilor ultrașilor din gruparea „Uniți sub tricolor”: „Kosovo e Serbia”. În peluză au fost aprinse și mai multe torțe. Jandarmii merg în sectorul cu probleme. 

România - Kosovo 2-0 » Ce chin, ce jale, dar încă un pas spre calificare!
Mesajul „Kosovo e Serbia” a provocat haos la meci

Ianis Hagi s-a deplasat și el să discute cu suporterii. Nicolae Stanciu a sărit și el gardul de protecție pentru a negocia. 

min. 16: Zhegrova trece ușor de Bancu. Screciu vine la dublaj și rezolvă.
min. 10: Moldovan reține sigur șutul expediat de Zhegrova de la marginea careului de 16 metri. 

min. 9: România joacă mai sus decât în partida cu Israel. Tocmai această așezare îl lasă pe Burcă descoperit. Îl trage pe Rashica și vede cartonașul galben. 
min. 1: A început partida! Imnul celor din Kosovo a fost fluierat, iar ultrașii din gruparea „Uniți sub tricolor” au scandat „Serbia, Serbia”. 

Un moment de reculegere a fost ținut în memoria victimelor cutremurului din Maroc și a furtunii „Daniel” din Libia. 

România - Kosovo, echipele de start

România: Moldovan - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu - Cicâldău, Screciu - Stanciu, Hagi, Coman - Puşcaş
Rezerve: Târnovanu, Aioani, Rus, M. Marin, Alibec, Mihăilă,Bîrligea, R. Marin, Olaru, Moruțan, Camora, Sorescu
Selecționer: Edward Iordănescu

Kosovo: Muric - Vojvoda, A. Rrahmani, Aliti, Paqarada - Zhegrova, Berisha, Loshaj , Berisha - Rashica, Muriqi 
Rezerve: Ujkani, Bekaj, Hadergjonaj, Beka, Fazliji, Hajrizi, Muslija, Korenica, Rrahmani, Dresevic, Zeqiri, Krasniqi
Antrenor: Primoz Gliha

LIVE UPDATE » Cele mai noi informații de la reporterii GSP.RO de la Arena Națională

  • Cele două echipe au ieșit pe teren! Urmează cele două imnuri de start. Hai, România!
+17 FOTO
  • La prezentarea celor două echipe singurul jucător fluierat de toți cei 15.000 de spectatori a fost George Pușcaș. Iar singurii cărora i s-au scandat numele au fost Ianis Hagi și Florinel Coman. De fluierături a avut parte și Edi Iordănescu.
  • „S-a spart conducta!”. Sute de fanii au început să vină masiv spre stadion. Intrările sunt supraaglomerate, la fel și porțile de acces. Aproximativ 10.000 de fani sunt acum pe Arena Națională.
  • Jucătorii naționalei din Kosovo au ieșit la încălzire într-un cor de fluierături. Față de precedentul meci, când portarii echipei noastre au ieșit pe teren, de această dată absolut nimeni nu i-a aclamat!
  • Ultrașii din „Uniți sub Tricolor” ai ajuns la stadion și urmează proteste serioase. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a acestora: „După ce la meciul tur din Pristina, imnul nostru a fost huiduit îndelung de întregul stadion, iar suporterii români au fost ținta injuriilor continue și a jignirilor repetate ale suporterilor kosovari, o mare parte din fani fiind evacuați, arestați, agresati și amendați doar pentru că au afirmat un adevăr istoric subliniat și la nivel de stat, a venit vremea returului”.
  • Mai e o oră până la meci și stadionul e GOL! Nu sunt mai mult de 1.500 de spectatori în acest moment pe Arena Națională.
  • Aurel Țicleanu a ajuns la stadion și-a făcut analiza adversarilor. Fostul internațional i-a văzut la lucru pe cei din Kosovo și Israel și de părere că noi avem a 4-a șansă de calificare în grupă! Declarațiile mai jos:
  • Grupul CFR a făcut echipă și la inspecția terenului. Mario Camora, Cristi Manea și Daniel Bîrligea s-au întreținut minute bune. EX-clujeanul Andrei Burcă a ignorat pe toată lumea. S-a plimbat pe gazon ascultând muzică în căști. Moldovan l-a preferat pe Alibec și Drăgușin.
  • La 10 minute distanță la stadion a ajuns și delegația din Kosovo. Îmbrăcați în tricouri albastre, aceștia au mers la vestiar, apoi au ieșit pe teren pentru inspecția gazonului. Și la meciul de azi va fi disponibil gratuit programul de meci editat de FRF.
  • A ajuns echipa națională a României! Dacă la meciul cu Israel era un vacarm de nedescris acum nu i-a așteptat nimeni pe jucători! Absolut pustiu. A dispărut presiunea de care vorbea Andrei Burcă la conferința premergătoare meciului :).
  • Avem brigadă de arbitri din Franța. „Central” este Willy Delajod, ajutat de Erwan Finjean și Philippe Jeanne. Cel de-al patrulea oficial este Thomas Leonard. Aceștia au ajuns la stadion la ora 20:00. De delegație s-a ocupat Gabriel Gherman, unul dintre cei mai buni arbitri de fotbal din sală din România, cu 694 de meciuri oficiale!
  • Nicio mașină nu intră în curtea Arenei Naționale fără să fie supusă unui control amănunțit. Fiecare șofer trebuie să deschidă capota autoturismului, dar și portbagajul pentru verificare. Mai mult, cei din cadrul Jandarmeriei Române folosesc niște dispozitive speciale pentru un control sub mașină.

Etapele următoare:

  • Belarus - România, Israel - Elveția, Andorra - Kosovo (12 octombrie)
  • România - Andorra, Elveția - Belarus, Kosovo - Israel (15 octombrie) 
  • Israel - România, Belarus - Andorra, Elveția - Kosovo (18 noiembrie)
  • România - Elveția, Andorra - Israel, Kosovo - Belarus (21 noiembrie)

Ce a spus Edi Iordănescu înainte de meci

  • „Suntem din nou în fața unui moment important, în fața unui joc important în economia obiectivului pe care-l avem. Inevitabil, ne gândim și la meciul de acum două zile (n.r. - cu Israel). Sunt elemente pozitive de pe urma cărora putem construi, dar în același timp sunt foarte conștient că trebuie să ridicăm nivelul exprimării. Lucrez cu această realitate, mă confrunt cu ea”
  • „Ne-am fi dorit trei puncte cu Israel, am avut o primă repriză în care, în linii mari, nu mă pot declara nemulțumit de implicarea echipei. Am și reușit să marcăm, iar lucrurile mergeau în favoarea noastră. Dar ce s-a întâmplat după primirea golului nu trebuia să se întâmple”. 
  • „Am coborât mental, ne-am pierdut reperele, am intrat într-un joc deschis cu adversarul. Totuși, suntem pe locul 2, avem și cea mai bună apărare și trebuie să continuăm să credem în noi. Plus că, de aproximativ un an de zile, suntem neînvinși. ”
  • „Nu e genul meu să mă declar mulțumit cu puțin, dar vă spun cu mâna pe inimă că echipa răspunde foarte bine în procesul de pregătire. Dar, atunci când vine jocul, factorul mental e principalul motiv pentru care nu reușim să punem în practică ceea ce ne propunem și subliniez și îmi asum ceea ce spun. ”
  • „E o provocare și pentru mine, nu mi-e ușor, am la dispoziție doar trei-patru zile (n.r. - înainte de fiecare acțiune) Încercăm să recâștigăm spiritul, să gestionăm mai bine presiunea și să n-o dăm în precipitare.”
  • „Seceta de performanțe apasă, lumea nu mai are răbdare, se irită repede. Au venit 50.000 de oameni și n-am reușit să-i facem să plece acasă fericiți. Foștii jucători fac declarații care apasă și lucrurile ajung și pe la urechile lor, pe umerii acestor băieți. 
  • „Suntem fără echipe în grupe europene... Când intrăm în grupe, abia ne tragem sufletul pe acolo. Echipa națională nu se poate rupe (n.r.-  nu poate face notă discordantă) de ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc, iar asta ne face să suferim.”
  • „Nu sunt de acord cu ideea că mai jos de atât nu se poate. Nu am pierdut în aceste preliminarii, uitați-vă și în restul grupelor ce surprize sunt”. 

Citește și: 

Victoria cu Kosovo e crucială! Mesajul transmis de Edi Iordănescu apropiaților

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (519)
Catalynn_6
Catalynn_6  •  15 Septembrie 2023, 00:40
Postat de guimaraes1.0 pe 13 Septembrie 2023, 21:51

Sa vedem cat se retrage si asta precum pinocchio luciann care sustine ca se retrage de aici daca ii demonstreaza cineva ca a mintit.pai tu esti cel mai bun exemplu cand s-a dat"lovit"pe aeroport la milano in pandemie pt.maxim 20€ ca sa intre in zona de tranzit.catalin si adook(nu l-am mai vazut de mult sper ca e bine)daca-ti mai aduci aminte stiu despre ce este vorba si cat au ras inclusiv de faza cu biletul de avion ottawa-milano al fiicei sale(cu 12-13ani mai tanara ca el :-) )cand continentul nord-american era inchis in acea perioada zborurilor civile din cauza pandemiei.

Nu s-a retras, tocmai a apărut pe articolul meciului Stelei la Chiajna! :-))) “Minunea” nu a durat nici măcar o zi jumate, pe vremuri măcar dura 3! :-)))))

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  14 Septembrie 2023, 18:00
Postat de Viggobella pe 14 Septembrie 2023, 16:54

N-am pe cine să sun, toți din jurul meu gândesc la fel, trăiesc în civilizație. Nu e cazul tău.

Deci esti si falit si fara prieteni? :)) tu spuneai ca daca te nasteai altundeva aveai alte posibilitati , stai calm erai falit oriunde te nasteai, asa e cu cei pe care nu ii duce prea mult capul. Nimic nu pica din cer.

Viggobella
Viggobella  •  14 Septembrie 2023, 16:54
Postat de eterrna.terrra.nova pe 14 Septembrie 2023, 15:53

Si spune gigele ti-ai sunat un prieten sa iti explice cat de hilar de ironic este ca tie iti e rusine ca esti roman dar sustii nationala? :))

N-am pe cine să sun, toți din jurul meu gândesc la fel, trăiesc în civilizație. Nu e cazul tău.

Vezi toate comentariile (519)
Comentează
Close