FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KOSOVO

EXCLUSIV Victoria cu Kosovo e crucială! Mesajul transmis de Edi Iordănescu apropiaților

Naționala României consideră crucială confruntarea cu Kosovo de mâine seară!
Naționala României consideră crucială confruntarea cu Kosovo de mâine seară!

Articol de - Publicat luni, 11 septembrie 2023 20:20 / Actualizat luni, 11 septembrie 2023 20:37

Naționala României consideră crucială confruntarea cu Kosovo de mâine seară!

  • România continuă parcursul din preliminariile Euro 2024. Jucăm marți, 12 septembrie, de la 21:45, cu Kosovo (Antena 1)
  • La jumătatea preliminariilor, România e pe loc calificabil, doi, cu un punct deasupra Israelului și la două lungimi distanță de liderul Elveția
Diferență uriașă față de România - Israel! Câți spectatori vom avea contra lui Kosovo
România - Kosovo
Diferență uriașă față de România - Israel! Câți spectatori vom avea contra lui Kosovo

Naționala vrea să câștige neapărat contra lui Kosovo

După 1-1 cu Israel sâmbătă, staff-ul naționalei, în frunte cu Edi Iordănescu, nu concepe alt rezultat cu Kosovo în afară de o victorie. „Dacă batem, 99% suntem calificați!”, s-a destăinuit selecționerul apropiaților.

Conform surselor GSP, „tricolorii” se bazează pe cum a arătat Kosovo în această campanie în al doilea meci din precedentele două acțiuni. Naționala lui Primoz Gliha s-a făcut de râs în aceste partide, 1-1 cu Andorra și 1-2 cu Belarus.

Vor fi schimbări cu siguranţă în meciul cu Kosovo. Câte îmi este greu să spun, acum nu sunt sută la sută decis. Avem nevoie şi de energie, nu mai contează numele, contează să putem să alergăm, să ne angajăm, să putem să câştigăm dueluri, pentru că aici va fi o confruntare şi fizică, nu numai tehnică. Vă spun cu sinceritate că aşteptăm un joc şi mai dificil decât am avut cu Israelul. Kosovo are în componenţă jucători în toate competiţiile europene şi joacă meci de meci, sunt prezenţi peste tot, sunt jucători competitivi şi vin să îşi joace ultima carte. 

Are un joc complex, poate să ducă şi un joc de angajament, pentru ca au putere, au forţă, joacă în campionate puternice, unde trebuie să fii peste anumiţi parametrii. Dar în acelaşi timp au şi o echipă care are foarte multe mijloace tehnice, are jucători cu calitate tehnică. Mai mult decât atât, vin la „totul sau nimic”, ceea ce va face să fie determinaţi la maximum

- Edi Iordănescu, selecționer România

Edi Iordănescu schimbă jumătate de echipă

Prestația mult sub așteptări etalată și în remiza cu Israel (1-1) îl determină pe Edward Iordănescu să modifice masiv formula de start cu Kosovo, un meci pe care suntem obligați să-l câștigăm. 

Cum poate arăta România cu Kosovo: H. Moldovan - Cr. Manea, Drăgușin (Ad. Rus), A. Burcă, Camora (Sorescu) - Olaru, T. Băluță, N. Stanciu - I. Hagi, Alibec, Mihăilă

VIDEO. Răzvan Marin: „Să ne mobilizăm și să câștigăm cu Kosovo”

Mai multe articole despre naționala României: 

Ilie Dumitrescu „s-a aprins” în această seară, când a revăzut o fază din România - Israel: „Nu se poate așa ceva!”
ROMÂNIA - ISRAEL 1-1
Ilie Dumitrescu „s-a aprins” în această seară, când a revăzut o fază din România - Israel: „Nu se poate așa ceva!”
Misterul din spatele mesajului total neașteptat apărut în tribune la România - Israel: „Sunteți mereu împotrivă”
România - Israel 1-1
Misterul din spatele mesajului total neașteptat apărut în tribune la România - Israel: „Sunteți mereu împotrivă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
DanCSU
DanCSU  •  12 Septembrie 2023, 13:40

Sper ca maine, chiar daca si sper ca vom castiga, sa primim si noi ce ne dorim (marea majoritate)- DEMISIA antrenorului, presedintelui FRF si acolitilor acestuia. Doamne ajuta!!!! Hai ROMANIA!!!

Hcm27
Hcm27  •  12 Septembrie 2023, 10:17
Postat de ciobanudorin_2006 pe 11 Septembrie 2023, 23:06

*** dă ți demisia din noaptea asta.Petrila ,Șut, Cordea,Ovidiu Popescu,Alexandru Crețu Screciu,Mateiu,Birligea,Octavian Popescu Nu trebuiau sa lipsească.Alde Marin ambii,Pușcaș, Mihaila chiar și Alibec nu aveau ce cauta nici pe banca de rezerve.Daca joaca Ianis luam bătaie sigur....Ce tot ii țineți în brate nu știu.Au fost CATASTROFE...ne bătea și Feroe....Or sa ne dea cu terenul în cap Kosovo...Vai cei mai plâng analiștii Digi...Ca Alibec a plâns ca ailalti nu știu ce au mai făcut.Serios ? Teatru scurt.Teatru scurt...nu ne duceți cu preșul...(Doar cu Preșul de Ioan Baiesu)....La teatru cu voi sunteți mai buni ca actori.Plangaciosi....Aveți și recuzita unul codite ,altul vopsit, aroganta samd...tot ce va trebuie.

Ciobandate, mai "taie" din aia, pe Cretu mai ales, dar s-o pe alții, ca aceia nu au loc nici pe băncile de rezerve ale FCSB, Rapid sau Craiolguta.Un meci făcut bun la echipa de club, nu te propulseaza automat la națională.Poate, dacă te refereai la Chitu, Borza, Ovidiu Popescu, Șut sau M Stefanescu, chiar și Nitzuli în locul lui Aioanei, mai te credeam.Dar cu Cretu și Octavian Popescu, mai bine cu ăștia.In România sunt 20 de milioane de selecționeri. Asa ca, buni-rai, fotbaliști sau jucători de fotbal, lasă selecționerul sa facă selecția și primul 11.Hai Romania!Poate, dacă mai "pupa" Tata Puiu vreo cinci iconițe, ne-om "trezi" calificati

dodo001
dodo001  •  12 Septembrie 2023, 09:23
Postat de Giorgi pe 11 Septembrie 2023, 22:44

Iordănescu sa nu se lase influențat de acești indivizi critici fanatici ce fac presiuni paranoice ! Nu are ce căuta I.Hagi în echipa pt .că el nu are jucate decat câteva minute in ultimul an și în plus nu are viteza și nici forța nu poate face ambele faze ale jocului !!!

Poate să-l bage ultimele 15 minute, nu e problema, ideea e sa facă ambele faze, nu doar sa stea în atac iar apărarea pe partea lui sa stea doar în fundaș. Ianis acuza la un meci anterior ca el nu poate sa fuga după minge (în campania precedenta). Ar trebui sa știe ca nu joaca la Naționala Spaniei sau Germaniei, e la o nationala modesta. Sunt sigur ca și la acele naționale ce merg la campionate mondiale sau europene, atacanții și mijlocașii fac faza de apărare.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează