FOTBAL  »  NATIONALA  »  DINAMO

Florin Prunea contestă ideile lui Mirel Rădoi: „De ce am mai băgat regula U21?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 noiembrie 2019 10:31

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, nu e de acord cu naturalizarea de fotbaliști pentru prima reprezentativă a României. 

Mirel Rădoi, noul selecționer al primei reprezentative, ia în calcul naturalizarea lui Billel Omrani, atacant la CFR Cluj, și a lui Dumitru Cardoso (28 de ani), jucătorul ofensiv al lui Gaz Metan Mediaș. Prunea crede ca ideea este una proastă și că ar trebui să mergem pe mâna tinerilor din competiția internă.

„Cum să nu ne fie frică de Islanda? Păi nouă ne-a fost frică de Malta. Dacă ne egala şi Malta... Noi trebuie să vedem unde suntem, cine suntem, să vedem ce probleme avem la echipa naţională. Aria de selecţie este una destul de mică. Am văzut acum că vrem să naturalizăm. De ce am mai băgat regula cu doi U21 dacă ne apucăm să naturalizăm? Astea sunt poveşti de adormit copiii”, a declarat Florin Prunea la TV Telekom Sport. 

VEZI ȘI:

EURO 2020 // Răzvan Burleanu a făcut 3 anunțuri importante: bazele de pregătire Ghencea, Arcul de Triumf, Giulești și Dinamo au fost înlocuite + România ar putea organiza integral un turneu final

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
110286907003113
Marcello Kazan  •  30 Noiembrie 2019, 21:20
Postat de George Adrian Popescu pe 30 Noiembrie 2019, 17:10

Toate tarile cu pretentii naturalizeaza jucatori numai Prunea este patriot, mare patriot, si nu are nevoie. Dragul meu, mai bine sa ai jucatori buni si sa fii nevoit sa nu ii selectionezi datorita largimii lotului cu jucatori valororsi decat sa nu ai de unde alege.

George Adrian Popescu (si ce o mai fi...) ESTI UN *** ABSOLUT !!!... Ukraina NU s-a grabit sa naturalizeze si acum ARE FOTBAL SUTA LA SUTA UKRAINIAN !!!... Naturalizarea NU e altceva decit un "pansament" care NICI MACAR NU E STERIL... Cum sa fii mindru CA ROMAN, cind ONOAREA Romaniei poate fi "aparata" de colorati de prin Guinea, SriLanka sau Senegal ???... TIMPITULE !!!...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

764468963651742
Ilie Golombioschi  •  30 Noiembrie 2019, 21:15
Postat de 7manuel pe 30 Noiembrie 2019, 12:27

Important este ca nationala sa faca performanta. Nu conteaza daca ei si-au dorit acest lucru din inima sau au facu-o pt. bani. Toata lumea vrea sa traiasca mai bine. Doar prostii vor sa traiasca in saracie.

N-ai inteles diferenta. De fapt tu multe nu intelegi, am inteles asta din numeroasele tale postari.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  30 Noiembrie 2019, 17:10

Toate tarile cu pretentii naturalizeaza jucatori numai Prunea este patriot, mare patriot, si nu are nevoie. Dragul meu, mai bine sa ai jucatori buni si sa fii nevoit sa nu ii selectionezi datorita largimii lotului cu jucatori valororsi decat sa nu ai de unde alege.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează