FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Florin Prunea, dezamăgit de Adrian Mutu: „Nu mai e cel pe care-l știam! A devenit ascultător!”

Florin Prunea (52 de ani) de ani a lansat un nou atac la adresa FRF și l-a criticat inclusiv pe Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul României U21. +47   FOTO
Florin Prunea (52 de ani) de ani a lansat un nou atac la adresa FRF și l-a criticat inclusiv pe Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul României U21.

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2020 00:01 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 01:28

Florin Prunea (52 de ani) de ani a lansat un nou atac la adresa FRF și l-a criticat inclusiv pe Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul României U21.

  • CONTEXT: România U21 a învins-o pe Malta U21, 4-1, în preliminariile EURO 2021, iar Mihai Stoichiță, cel care a condus naționala în absența selecționerului Adrian Mutu, a fost protagonistul unui moment halucinant la conferința de presă;
  • „Bă, dar e ceva... F***-te în gură, Mutule! Dacă nu te dau afară...”, a răbufnit directorul tehnic al FRF.

„Vreau să spun altceva despre ieșirea lui Stoichiță. Acum 3-4 ani, secretarul general al FRF (n.r. Gabi Bodescu) îi înjura de mama focului pe toți: «Vă fac, vă dau, să îmi bag...» și nu s-a întâmplat nimic. Pe mine, pentru că am spus «***, Steaua», m-au amendat cu 20.000 de lei și m-au suspendat 3 luni. 

Mutu e cumințel, nu mai e cel pe care-l știam noi. A devenit ascultător. Nu mai iese din cuvântul lui Stoichiță.

Eu i-am văzut fața, îl știu pe Stoichiță. Nu a fost în glumă, chiar era supărat pentru că i-a dat Mutu peste mână”, a declarat Prunea la „Digi Sport Special”.

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Gică Hagi le-a vorbit austriecilor despre Ianis înainte de meciul din Liga Națiunilor: „Stilul lui se aseamănă cu cel al lui Zidane”

Strategia FRF, criticată după ratarea EURO: „Vrem să ne calificăm imediat pentru bani! Cei de acolo se gândesc «Să ne fie bine nouă»”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ge0x
ge0x  •  15 Octombrie 2020, 09:24

Stoichiță e un hidos si Burleanu e un pervers, are față aia de om mișel. Daca Mutu si Radoi au ajuns in halul ăsta...

the.fixer
the.fixer  •  15 Octombrie 2020, 08:18
Postat de dumitru82drugan pe 15 Octombrie 2020, 07:58

Stoichita conduce FRF iar Mutu si Radoi pupa inelul !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  15 Octombrie 2020, 07:58

Stoichita conduce FRF iar Mutu si Radoi pupa inelul !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează