FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - AUSTRIA

ROMÂNIA - AUSTRIA. Gică Hagi le-a vorbit austriecilor despre Ianis înainte de meciul din Liga Națiunilor: „Stilul lui se aseamănă cu cel al lui Zidane”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2020 19:01 / Actualizat miercuri, 14 octombrie 2020 19:37

Gică Hagi a vorbit despre transferul lui Ianis la Rangers, despre stilul de joc al acestuia și l-a comparat cu Zinedine Zidane.

  • România - Austria se joacă azi, de la ora 21:45, în etapa #4 din Liga Națiunilor. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

„Decisiv pentru transferul lui Ianis la Rangers au fost reputația clubului și faptul că Steven Gerrard și asistenul lui, Gary McAllister, l-au vrut. După calificarea în grupele Europa League, contra fostei mele formații, Galatasaray, Ianis a sărbătorit un debut foarte bun de sezon. Și în acel meci a fost singurul jucător de pe teren născut în Istanbul.

Spre deosebire de mine, el lovește mingea bine cu ambele picioare. Și e mai înalt. Stilul lui de joc se aseamănă mai mult cu al lui Zinedine Zidane decât cu al meu. Dar pot trăi cu asta”, a declarat Gică Hagi în interviul pentru Derstandard.

România a început Liga Națiunilor cu speranță, iar victoria de la Klagenfurt a dus-o pe o poziție bună pentru restul competiției. Acum este timpul să ne concentrăm pe viitor, pe Campionatul Mondial din 2022, din Qatar. Fiecare punct contează pentru a urca în clasament și a obține o tragere mai bună în preliminarii 
– Gică Hagi

VIDEO Cele mai tari faze reușite de Zidane în carieră

Citește mai multe știri despre naționala României:

FRF a încercat să-i motiveze pe „tricolori” înaintea duelului cu Austria, dar a ieșit un simulacru :)

Ladislau Boloni, discurs dur despre națională: „Îți vine să te ascunzi! Asta e problema noastră” + ce spune despre Rădoi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (87)
ray51
ray51  •  16 Octombrie 2020, 09:34

Si eu am un baiat. Dar niciodata pana acum n-am consumat atata energie pentru a-l proslavi. Mai intai sa-si demonstreze calitatile. Sa probeze, sa evolueze...

780917336079152
Comanc Nita  •  15 Octombrie 2020, 16:56
Postat de Emil Sabau pe 15 Octombrie 2020, 05:46

Sigur ca seamana cu Zidane.....la sex

A *** ,,regele,, să nu-l mai văd la națională că-l pun să-mi plătească timpul pierdut și daunele morale,sa joace cu cei de la grădiniță. Copilu ăsta nu stie ce sa faca cu mingea,pase greșite,sare emotinat pierdut cand... da.l.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doardinamo1948
doardinamo1948  •  15 Octombrie 2020, 09:05

Nu numai că seamănă cu ziDane, e de 3,5-4 ori mai bun ca el. Să nu mai vorbim de Mitraliuță și Alibleg, sunt leit Messi și Suarez.

Vezi toate comentariile (87)
Comentează