FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

Un nou atac către șefii FRF din partea Generației de Aur: „Îți dai seama la ce nivel am ajuns?! Nu știa calendarul! E prea mult!”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 10:04 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 11:04

Florin Prunea continuă seria atacurilor la adresa oficialilor Federației Române de Fotbal și l-a ironizat din nou pe Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice de la FRF.

Fostul portar al Generației de Aur a criticat modul în care FRF a tratat campania de calificare la EURO 2020 și selecționerii numiți.

„Stoichiță anunța că România va juca finala cu Irlanda de Nord. Înseamnă că nu știe calendarul! Să-și facă calendarul, că mai e și Austria - Irlanda de Nord (n.r- disputat duminică seară și câștigat de Austria cu 2-1). El nu știa. Dacă n-am râs... Eram cu niște prieteni.

Îți dai seama la ce nivel am ajuns?! Aștia nu știau ce meciuri mai sunt în grupă. Dacă tu nu știi că la ora 21:45 joacă Austria cu Irlanda de Nord, e prea mult! Dar nu ne mai miră nimic. E bine că a aflat că mai e un meci.

Când am primit organizarea EURO, FRF nu a făcut absolut nimic ca să ne calificăm! Trebuie să pleci de sus, de la antrenor. Au fost variante ca Pițurcă, Olăroiu, Mircea Lucescu, Dan Petrescu sau Gică Hagi.

Guvernul a făcut stadioane, a făcut metroul de la aeroport, iar Federația i-a pus selecționerului Mirel Rădoi în contract clauză doar de calificare la Mondial. Suporterii nu meritau și ei să aibă echipa națională acasă la un turneu final?!”, a declarat Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

VIDEO Mirel Rădoi, incomodat de întrebările despre Man: „Asta este gândirea mea!”

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Ultima speranță pentru norvegieni! Vor să câștige la „masa verde” cu România » Când vine decizia UEFA

În așteptarea deciziei UEFA, oficialii FRF acuză: „Sunt interese pentru schimbarea lui Rădoi”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
enigmaticul
enigmaticul  •  16 Noiembrie 2020, 15:36

Alo, alo, care generație de aur? Ce aur a câștigat generația despre care vorbiți ca ar fi de aur?? Nu mai folosiți cuvinte nepotrivite, precum regi, prinți și prințișori. Nici măcar generația de bronz nu există în România, așa că.........lăsați-o mai moale cu ”aurul”.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează