FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISRAEL

Dorința lui Florin Prunea înaintea disputei cu Israel: „Atât mi-aș dori să se termine”

Florin Prunea (55 de ani), fostul portar al echipei naționale a României, a prefațat meciul „tricolorilor” cu Andorra, din preliminariile EURO 2024.
Florin Prunea (55 de ani), fostul portar al echipei naționale a României, a prefațat meciul „tricolorilor” cu Andorra, din preliminariile EURO 2024.

Articol de - Publicat vineri, 17 noiembrie 2023 23:32 / Actualizat vineri, 17 noiembrie 2023 23:32

Florin Prunea (55 de ani) are anumite rezerve înaintea duelului cu Israel decisiv pentru calificarea la Euro 2024. Fostul portar mizează în poartă pe Horațiu Moldovan și consideră că un 1-1 ar fi un rezultat perfect.

  • Meciul Israel - România va avea loc sâmbătă, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV
  • Reporterii speciali Remus Răureanu și Vlad Nedelea, fotoreporterul Raed Krishan și operatorul Iosif Popescu sunt trimișii Gazetei Sporturilor în Ungaria, de unde transmit cele mai noi informații despre naționala României

Florin Prunea a participat alături de alți foști colegi din „Generația de Aur” la lansarea volumului „A fost odată ca niciodată... în America”.

Puțină presiune = puține riscuri! GSP a aflat cum pregătește Iordănescu meciul cu Israel
ISRAEL - ROMÂNIA
Puțină presiune = puține riscuri! GSP a aflat cum pregătește Iordănescu meciul cu Israel

VIDEO. Florin Prunea: „Asta ar fi rezultatul perfect”

„Sunt convins că vom ajunge la Euro. Suntem la mâna noastră și putem face asta. Nu ne va fi ușor! Am încredere că putem fi concentrați și trebuie să se gândească la un singur lucru și anume că vor sărbători pe Arena Națională cu Elveția. Rolul unui portar este extrem de important în astfel de jocuri, dar și norocul face parte din joc

Am încredere în Horațiu Moldovan, chiar dacă nu are o experiență foarte mare. Este un portar foarte bun care și-a câștigat pe drept rolul în echipa națională. Deocamdată, liderul echipei naționale este Edi Iordănescu care a reușit să facă o echipă unită. Jocul naționalei Israelului ne va ține solicitați la maximum! 

Ați văzut cum a jucat Israelul când au intrat apoi în teren cei patru jucători ai lor de valoare. Până atunci au jucat cu echipa a doua. Va fi un duel greu, dar suntem la mâna noastră. Sincer, mi-aș dori să se termine 1-1”, a spus Florin Prunea.

VIDEO. Totul despre Israel - România:

Citește și alte știri:

Tatăl lui Ciprian Deac lansează acuzații dure: „Mandorlini l-a umilit în casa lui! Și-a adus jucătorii din Italia și îi forțează meci de meci”

Un club important din Liga 2, amenințat cu falimentul! Dat în judecată după ce s-au adunat datorii de 500.000 de lei

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
betino1995
betino1995  •  19 Noiembrie 2023, 09:55

Egalul nu ne-a ajutat în 1994 cu Suedia. Fără intervenția "magistrală" a lui Prunea pentru egalul de atunci, am fi plecat măcar cu o medalie de bronz din S.UA., poate și mai mult !

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  18 Noiembrie 2023, 15:31

Prunea , ai soriciul gros (pielita) , tu esti ultimul dupa planeta , sa-si de-a cu parerea ... (1994 ) Egalul s-a inventat , pentru "Escroci" . In viata "Nimic" nu este egal ( si sportul face parte ) , trebuie sa joci pana castiga cineva .

parachioara5
parachioara5  •  18 Noiembrie 2023, 13:22

...prunea un mare portar *** ...stie cum se obtine un rezultat ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează