FOTBAL  »  NATIONALA  »  KOSOVO - ROMÂNIA 0-0

Cel mai dur discurs după Kosovo - România » Florin Răducioiu: „E inadmisibil! Lamentabil! Nu meritam egalul”

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 07:58 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 09:05

Florin Răducioiu s-a arătat extrem de dezamăgit de prestația României în disputa din Kosovo, terminată 0-0, în preliminariile EURO 2024.

Fostul atacant din „Generația de Aur” a criticat dur prestația României, în special pe faza de atac, și este convins că trupa lui Edi Iordănescu a obținut un egal norocos.

Mutu, după Kosovo - România: „Nu credeam că în 2023 mai există așa ceva”
Kosovo - România 0-0
Mutu, după Kosovo - România: „Nu credeam că în 2023 mai există așa ceva”

Florin Răducioiu, vehement după Kosovo - România 

„Apreciez foarte mult sacrificiul jucătorilor. Apreciez foarte mult sacrificiul celor din apărare, dar prea puţin din atac. Jucători aproape indolenți! Băieţii ăştia nu au reuşit... Vrem mai mult. Dacă vrem să ne calificăm, trebuie să fim mult mai eficienţi.

Pe mine nu mă deranja dacă am fi avut ocazii de gol, cum au avut ei, pe contraatac. Dar nu am reuşit să ieşim cu 3-4 pase din propriu teren. Este lamentabil! Inadmisibil! Nu se poate!

Nu meritam să terminăm la egalitate! Kosovo a fost superioară, mai ales în repriza a doua, din aproape toate punctele de vedere: fizic, tactic, tehnic, al voinţei de luptă. Doar imprecizia, mai ales a lui Muriqi, a făcut să nu ne întoarcem fără nici măcar un punct din Kosovo.

A fost o echipă a României care nu a arătat aproape nimic. O echipă a României disperată în a doua repriză, mai ales. Părea că de la un moment la altul Kosovo putea înscrie. 

Nu putem emite pretenţii pentru locul doi, mai ales după această repriză a doua dezastruoasă. Sunt foarte dezamăgit! Mă aşteptam un pic mai mult şi din punct de vedere individual de la Man, la Coman, de la cei care au intrat. De Puşcaş nu mai spun”, a declarat Răducioiu la Prima Sport.

Clasamentul live în grupa României din preliminariile EURO 2024

+31 FOTO

VIDEO Concluziile lui Mihai Stoichiță, după Kosovo - România 0-0

Citește și: 

„E lipsă de respect!” » Nicolae Stanciu a izbucnit la TV, imediat după Kosovo - România: „Nu pot să folosesc anumite cuvinte”

Cornel Dinu a făcut praf doi titulari ai României: „După nume cred că e mai mult la vânătoare decât pe terenul de fotbal” + „Nu poate fi primit nici în Camora napoletană”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (30)
aius
aius  •  17 Iunie 2023, 21:27

Rușinos !

bradut
bradut  •  17 Iunie 2023, 21:20
Postat de TRMAG pe 17 Iunie 2023, 11:19

Florin zici ca e papagalul de serviciu! La Dinamo nu e bine ce se face,la nationala la fel.... Implica-te Florine daca esti asa bun la discursuri sau suferi doar de lipsa de atentie?

Florin și-a câștigat dreptul de a spune ceea ce vede. Si este și un piculet mai pregătit decât tine în ceea ce privește sportul asta

concret
concret  •  17 Iunie 2023, 15:25
Postat de nick7 pe 17 Iunie 2023, 14:08

observ pe aici ca sunt cei care apreciaza ca am obtinut un punct!!! ca l-am obtinut e ok, dar sa apreciezi un joc oribil in care nu am reusit 90 de minute sa legam macar odata 5 pase consecutive inseamna ca suntem penibili!!! nici o viziune nici o tactica nici un jucator mai hatarat!! cum sa afirmi ca in aparare am fost buni cand am luat un gol ca in curtea scolii, au driblat kosovarii toata apararea mai ceva ca messi, iar de nu era portarul eram cu cel putin 3 in tolba!!! daca laudam sau ne convine ceva dupa un asemenea joc inseamna ca mai bine sa nu ne calificam decat sa luam 4-5 de la orice alta echipa calificata!!!! doamne cat de oribil joaca nationala, iar de antrenorii adevarati ne batem joc!!! pai de exemplu boloni ne dadea 10 cu metz la asa nationala si asa sistem de joc!!! cum ajungea mingea la noi din a 2a pasa era una lunga catre nimeni!!! rusine sa comentam daramite sa mai fim si pro..........

Punctul pe i.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează